2015.10.04. 18:34:18 11773 251

Készen állsz egy kapcsolatra? - Most kiderülhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy fiatalt ismerek, aki valamiért képtelen megtalálni a másik felét. Rengeteg kapcsolaton vannak már túl, hol hosszabb, hol rövidebb ideig tartott a szerelem, de valami mindig elromlott. Hogy kiben vagy miben van az ok? Megfejthető ez egyáltalán? Talán ez a teszt segíthet.

Új szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új szerelem

Nem viselkedünk egyformán egy kapcsolatban, hiszen ahány ház, annyi szokás. De vannak olyan tulajdonságok, amelyeknek jó, ha birtokában vagyunk, ha kisegyensúlyozott, boldog párkapcsolatra vágyunk. Vajon Te rendelkezel ezekkel? Képes vagy most egy kapcsolatra?

Megtudhatod a következő tesztből!

1. Hány kapcsolatod volt eddig?

a. Még várok az igazira! (3)

b. Egy kis idő kellene, amíg utánaszámolok... (7)

c. Kettő vagy három. (5.)

2. Átlagosan mennyi ideig tartanak a kapcsolataid?

a. Átlagosan fél és kettő év között. (5)

b. A jelenlegi már sok éve tart – és bízom benne, hogy örökké fog. (3)

c. Alig több mint néhány hónap. (7)

3. Melyik mondat passzol a legjobban hozzád? Ha kapcsolatban vagyok…

a. … nem sokat változik az életem, mert a párom nélkül is szervezek programokat. (7)

b. … nem sokat látnak a barátaim. (3)

c. … általában mindenhova együtt megyünk a kedvesemmel, de nem ragaszkodom hozzá, hogy mindenkinek bemutasson. (5)

4. Folytasd a mondatot: a megcsalás számomra…

a. … egyáltalán nem elfogadható, és ok arra, hogy azonnal véget vessek a kapcsolatnak. Én hűséges típus vagyok és ezt elvárom a partneremtől is.(3)

b. … egy olyan sajnálatos esemény, ami sajnos gyakran megtörténik. Hiába, senki sem tökéletes. (5)

c. … nem rossz, amíg csak a szexről szól. (7)

5. Kedvesed a gyakori viták ellenére sem tudja leküzdeni rossz szokásait. Hogy vagy Te ezzel?

a. Mit tehetnék? Nekem is megvannak a hibáim. Ettől vagyunk különlegesek. (3)

b. Ha valóban már többször vitatkoztunk emiatt, leülök vele beszélni. Megeshet, ultimátum lesz a vége. (7)

c. Valószínűleg örökké vitatkozni fogok vele – de hát olyan szép a kibékülés!;-) (5)

6. Légy őszinte: kinél van esténként a távirányító?

a. Nála. (3)

b. Nálam:-) (7)

c. Nála, de elég mérges lennék, ha lemaradnék a kedvenc műsoromról. Úgyhogy úgyis azt a műsort nézzük, amit én akarok.;-) (5)

7. Melyik három tulajdonság ír le Téged a legjobban?

a. érzékeny, melegszívű, szeretetreméltó (3)

b. magabiztos, makacs, céltudatos (7)

c. humoros, érett, kompromisszumkész (5)

Értékelés:

21-30 pont:

Te vagy az, aki abszolút képes a jó párkapcsolatra. A benned rejlő empátiával már akkor tudod, mit szeretne a partnered, amikor ő még csak nem is gondol rá. Tudod, hogy egy kapcsolathoz kompromisszumokra van szükség, de ezekbe szívesen belemész, mert a kapcsolat számodra az első helyen áll. Azért figyelj arra, hogy maradj önmagad a partnered mellett is és ne szorítsd háttérbe a saját szükségleteidet sem.

31-39 pont:

Egy kapcsolatban rengeteg elvárásod, hogy az egyenjogú és jól működő legyen. Pontosan átgondolod, kivel kezdesz, ezért a környezeted akár válogatósnak is tarthat. De ha kitárod a szíved, akkor teljes egészében odaadod magad a másiknak. Ám ezt el is várod. Te vagy az, akinek hűség és bizalom nélkül nem megy.

40-49 pont:

Hogy egy kapcsolatért áldozni? Hát, ez számodra egy elég nehéz feladat. Világos céljaid vannak, és mindent meg is teszel azért, hogy ezt elérd. Sajnos, ebben egy kapcsolat Neked sokszor csak akadály. Nehezen bízol meg másokban, tartasz attól, hogy (újra) csalódni fogsz. A kompromisszum számodra ismeretlen fogalom és olyan nincs, hogy egy vitából ne Te kerülnél ki győztesen. Járj nyitott szemmel, mert valahol Rád is vár valaki, akinek a kedvéért érdemes lesz a fentieken változtatni, és akitől sokat tanulhatsz.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.