2020.11.11. 08:06:18 6301 145

Kerti feladatok novemberben – Amit még érdemes megtenni a tél beállta előtt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akinek kertje, udvara van, bizony az utolsó őszi napsugarakig talál feladatot odakint. Most, az esős, borús évszak utolsó hónapjához érve már a legnagyobb kertrajongóként is ábrándozunk egy kicsit a téli (szinte) semmittevésről. Azért néhány apróságot még nem árt elvégeznünk!

Falevél gereblyézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Falevél gereblyézés

Érdemes listát készíteni az általános udvari teendőkről, akár a most következő felsorolás alapján is.

-Szedd fel! Itt az ideje az apróbb gallyakat, ágakat összegyűjteni, a lehullott leveleket összehúzni.

-Jöhet az ültetés? Naná! A fiatal gyümölcsfák, sövények elültetése még aktuális lehet.

-Tedd el! Az üres, éppen következő küldetésüket váró kaspókat, edényeket mosd el alaposan, szárítsd meg, majd mehetnek a garázsba, kerti tárolóba, ahol várhatják újabb feladatukat!

-Nekik is jár a „megtisztulás”! A kerti szerszámok is lassan téli álomra hajtják a fejüket, úgyhogy tisztítsd meg őket is alaposan, szárítsd meg, majd mehetnek pihenni!

-Még egy utolsó! Amikor beköszönt az az idő, hogy már nem kell hetente, vagy akár kéthetente nyírni a füvet, sokan fellélegeznek, hiszen jóból is megárt a sok! Enyhe ősz esetén nagy valószínűséggel, a november lesz az a hónap, amikor utoljára kell végigtologatnod a fűnyírót az udvarban.

Forrás: haus.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...