2020.05.01. 17:59:08 11585 306

Kerti dekoráció „sk” – Készítsd el magad kerted ékeit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy otthonunk mellé még egy kis udvar, kert, terasz is tartozik, akkor most igazán van időnk arra, hogy szépítgessük, csinosítgassuk. Ha minden igaz, a hozzávalókért sem kell sokat kutakodnunk, mert minden megtalálható otthon.

Kerti dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerti dekoráció

Időnk, mint a tenger, kimozdulni még mindig nem igazán lehet, úgyhogy nyugodtan nekiugorhatunk környezetünk csinosítgatásának! Nézzünk körül, mi az, amit hasznosíthatsz erre a célra!

Raklap, nem csak bútornak

Szuper virágtartók készülhetnek raklapból, raklapdarabokból. Ezeket kedved szerint fesd le, majd mehetnek például a terasz falára, ahol rá tudod aggatni a balkonládákat, melyekben gyönyörű virágok pompáznak.

Elő a régi fiókokkal!

Szuper fűszeres ládika készíthető régi, kiszuperálásra váró fiókokból! Töltsd meg földdel, majd mehetnek bele a fűszernövények!

Színes füzér jöhet?

Filmekből biztos Neked is ismerősek az udvart kertipartyk alkalmával díszítő színes, háromszög alakú füzérek. Ezt Te is könnyen elkészítheted, csak vágj ki maradék színes anyagból háromszög formákat, fűzd őket egy zsinórra, kötélre és már kész is!

Színes csizmák, mi lesz veletek?

Akár párban, akár páratlanul van néhány, már nem használd, lehetőleg színes csizmád (lehet akár múzeumi darab is:-)), töltsd meg földdel, és mehet bele a virág. A csizmákat aggasd fel, és már kész is a kerti dekoráció!

Színes üvegek, „szerteszéjjel”!

Ha van otthon jó néhány, színes, vidám árnyalatú üres üveged, akkor fűzd fel őket egy zsinórra, és lógasd fel őket!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Még a széltől is óvnád? – Ne tedd, mert sokat árthatsz neki!

Az, hogy mindig mindentől meg akarjuk védeni a gyerekünket, gyakran az őszinte szeretet és gondoskodás jele. Azonban ha túlságosan óvjuk őket, az akadályozhatja a fejlődésüket és az önállóságukat. A kihívásokkal és nehézségekkel való szembenézés, vagyis a szembenézésre való megtanítás is a nevelői feladatok része.

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.

Lassan járj, tovább élsz! - A lassítás művészete

Hurry sickness (“sietés betegség”). Ez az angol kifejezés a sietést mint modernkori „betegséget” állítja elénk, noha nem tartozik a szorosan vett tényleges egészségügyi vagy mentális rendellenességek körébe. Mindennek ellenére nem hagyható figyelmen kívül, hiszen a „rohannom kell” üzemmód folyamatossá válása jelentős mértékben átrendezheti és átminősítheti az élet számos területét. Továbbá nem mentes a feszültségtől és aggodalomtól sem, így nagy a lehetősége annak, hogy nem tudjuk kihozni a legjobbat a pillanatokból. Hogyan változtathatunk ezen?