2020.05.01. 17:59:08 9614 304

Kerti dekoráció „sk” – Készítsd el magad kerted ékeit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy otthonunk mellé még egy kis udvar, kert, terasz is tartozik, akkor most igazán van időnk arra, hogy szépítgessük, csinosítgassuk. Ha minden igaz, a hozzávalókért sem kell sokat kutakodnunk, mert minden megtalálható otthon.

Kerti dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerti dekoráció

Időnk, mint a tenger, kimozdulni még mindig nem igazán lehet, úgyhogy nyugodtan nekiugorhatunk környezetünk csinosítgatásának! Nézzünk körül, mi az, amit hasznosíthatsz erre a célra!

Raklap, nem csak bútornak

Szuper virágtartók készülhetnek raklapból, raklapdarabokból. Ezeket kedved szerint fesd le, majd mehetnek például a terasz falára, ahol rá tudod aggatni a balkonládákat, melyekben gyönyörű virágok pompáznak.

Elő a régi fiókokkal!

Szuper fűszeres ládika készíthető régi, kiszuperálásra váró fiókokból! Töltsd meg földdel, majd mehetnek bele a fűszernövények!

Színes füzér jöhet?

Filmekből biztos Neked is ismerősek az udvart kertipartyk alkalmával díszítő színes, háromszög alakú füzérek. Ezt Te is könnyen elkészítheted, csak vágj ki maradék színes anyagból háromszög formákat, fűzd őket egy zsinórra, kötélre és már kész is!

Színes csizmák, mi lesz veletek?

Akár párban, akár páratlanul van néhány, már nem használd, lehetőleg színes csizmád (lehet akár múzeumi darab is:-)), töltsd meg földdel, és mehet bele a virág. A csizmákat aggasd fel, és már kész is a kerti dekoráció!

Színes üvegek, „szerteszéjjel”!

Ha van otthon jó néhány, színes, vidám árnyalatú üres üveged, akkor fűzd fel őket egy zsinórra, és lógasd fel őket!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Babázásból vissza a munkahelyre: 13 dolog, amiért az anyukák izgulnak

Egy nemrég végzett felmérés eredménye szerint általánosan akár öt hónapba is telhet, mire egy újdonsült anya vissza tud illeszkedni a munkahelyére, miután első gyermeke megszületett. Bár sok nő élvezi a munkába való visszatérés nyújtotta változatosságot, de ez egyben valódi küzdelmet is jelenthet annak terén, hogyan is egyeztessék össze a különböző szerepeiket. Egyes nők számára ez az időszak akár a mentális egészség romlását is eredményezheti!

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.