2017.06.30. 14:30:33 11710 307

Kényeztesd magad vagy valaki mást! - Apró ajándékötletek csak úgy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden nő találhatja magát olyan élethelyzetben, amikor kell egy kis extra kényeztetés a „túléléshez”. Szerencsés esetben párunk, családunk vagy barátaink ráéreznek, hogy ilyenkor mivel vigasztaljanak vagy motiváljanak minket. Ha pedig kifogynának az ötletekből, vegyük kezünkbe az irányítást, és lepjük meg magunkat. Vagy fordított esetben ajándékozzuk meg egy nőtársunkat!

Unikornis Heart szivárványszínű szemhéjpúder | Fotó via pinkpanda.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Unikornis Heart szivárványszínű szemhéjpúder | Fotó via pinkpanda.hu

Szivárványszín ragyogás az arcnak

„I Heart Makeup highlighter - Unicorns Heart”; azaz, akár léteznek "ecca-ecca-eccarvúak", akár nem: ez a highlighter annyira mesés, "hogy belehalok". :)

Gyöngyházfényű ragyogást varázsolhatsz arcodnak a használatával, de vigyázz! Annyira népszerű ez a termék a különböző életkorú hölgyek körében, hogy szinte várólista van rá.

Fürdősüti - nem megenni!

A természetes alapanyagok – kakaó-, sheavaj, gyümölcsök és/vagy virágok – felhasználásával, kézzel készített fürdősütik vidámmá varázsolják a stressz oldó kádba merülést. Válassz a hangulatodhoz illő kivitelt vagy illatot! Zuhanyzás párti vagy, esetleg nincs kádad? Léteznek zuhanytabletták is!

Hallottál már a masszázsgyertyáról?

100% natúr és környezetbarát termék, amit 15-20 perc olvasztás és a kanóc eloltása után már önthetsz is a tenyeredbe (illetve párodéba), hogy indulhasson a masszázs! Ha ódzkodsz a lángtól, használhatod a fel nem melegített olajat szimplán testápolóként is. Ráadásul a többféle hatású, illatú és kiszerelésű masszázsgyertyákból ízléses mintacsomagot is kínálnak például a masszazsgyertya.hu-n.

Organikus desszertek

Semmi állati zsiradék, tej és fehércukor. Még gabonalisztet sem tartalmaznak az újhullámos édességek! Brownie, granola, keksz…hmmm. Még a legelvetemültebben diétázó ismerősöd sem mondhat az ilyen finomságnak nemet, találsz bőven a neten, csak keress rá!

Mézkülönlegességek

Például a mezvitez.hu oldalon kapható egy epres ízcsoda fantázianevű mézkülönlegesség, és ez csak egy a termelői mézből készült, ínycsiklandó finomságok közül. Csajos és vidám színe miatt emeltük most ki neked, ám az összetevők listája sem semmi: akácméz, fehércsoki és eperpaszta! Szinte érezni a fenséges illatot már csak a felsoroláskor is. Hol veheted meg?

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...