2021.11.22. 11:02:32 7040 286

Kellemetlen szag a lefolyóból? – Űzd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csak úgy csillog és villog a konyha, minden felület tiszta és higiénikus. Akkor mégis, mi ez a szag? Naná, hogy a lefolyóból jön. A dugulás nem vészes, sőt, nincs is, ám bűz annál inkább, bármennyit is takarítasz. A probléma mélyebben van, mint hinnéd. És könnyebben megoldható.

Lefolyó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lefolyó

Egyszerűen borítsd a következő keveréket a lefolyódba, hagyd hatni egy órán keresztül, majd öblítsd ki alaposan.

A keverékhez kell:

  • fél liter víz

  • 10 dkg szódabikarbóna

  • 1 csésze fehérborecet

A vizet kezd el forralni, majd ha forr, add hozzá a fehérborecetet. Alaposan keverd össze, majd mehet bele a szódabikarbóna, lassan adagolva. Ha kicsit pezseg, ne ijedj meg! Mehet a cucc a lefolyóba, és 1 óra behatás után öblítsd át az egészet forró vízzel.

Forrás: tippsundtricks.co

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában