2022.12.02. 17:53:50 7102 278

Kedden várja az állatkerti Mikulás az óvodásokat és az iskolásokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

December 6-án Mikulás-napi programokkal, kézműveskedéssel, mézeskalács díszítéssel, állatvédelmi témahéttel és a kert legújabb lakójával, a dolmányos hangyásszal várja az Fővárosi Állat- és Növénykert a gyermekeket, óvodás és iskolás csoportokat.

Mikulás ünnep zsiráffal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mikulás ünnep zsiráffal

Az állatkerti Mikulással a kisszikla barlangtermében találkozhatnak a gyerekek, bár időnként a kert sétaútjain is feltűnik majd, lovaskocsival járva körbe.

A verset mondó gyerekek apró ajándékot is kapnak a Mikulástól. A barlangteremben kézműveskedés is várja a gyerekeket, valamint a karácsonyi mézeskalács-díszítést is ki lehet próbálni.

Mikulás napján mutatkozik be továbbá a nemrég érkezett dolmányos hangyász. Ezt az állatkertekben igen ritkán látható állatfajt utoljára több mint nyolcvan éve mutatta be a városligeti intézmény. A Mikulás-napi program része két vezetett séta is, amelyeken az állatkert munkatársai és a Pesti Magyar Színházban novemberben bemutatott Madagaszkár című, az ismert animációs filmen alapuló zenés kalandtúra főszereplői segítségével lehet megismerni elsősorban azokat az állatokat, akik a musicalben, illetve a filmben is szerepelnek. A vezetett séták 11 és 13 órakor indulnak a főbejáratnál lévő információs pavilontól.

A december 5-től 9-ig tartó időszakban Állatvédelmi Témahéthez kapcsolódó programok is lesznek az állatkertben. Többek között izgalmas keresőjáték és sokféle kézműves foglalkozás várja a tanulmányi csoportokat, valamint december 7-én és 8-án a pedagógusok számára módszertani képzést is tartanak állatvédelmi témakörben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...