2019.12.24. 15:13:53 5775 235

Karácsonyi filmajánló a tökéletes ráhangolódásért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kedvesem, aki idén váratlanul megörült még a csillogós karácsonyi dekorációmnak is, a minap azzal állt elő, hogy keresgethetnék karácsonyi témájú filmeket, amiket néhány naponta belecsempészhetnénk az esti programjaink közé. Mivel úgy gondolom, hogy az elkészült lista másoknak is élvezetes lehet, meg is osztom veletek.

Ünnepi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünnepi filmezés

A hollywoodi filmgyár a vidám történetektől kezdve a küzdelmes, de boldog befejezéssel végződő történetekig széles kínálatot forgatott az ünnepi filmeket kedvelőknek. Most megpróbáltam egy csokorba gyűjteni néhány rendhagyóbb filmet ebből a kavalkádból:

Kapcsolódjon ki együtt a család:

A karácsony története (2007)

Egy lappföldi árva fiú sajátos módon próbál köszönetet mondani befogadóinak, amikor azonban úgy tűnik, hogy sorsa ismét rosszra fordul, váratlan segítséget kap a hagyományos ajándékosztásban. Télapó legendája elevenedik meg egy új köntösben.

Karácsonyi kutyabalhé (2010)

Mikulás kutyája társaságában felkerekedik, hogy visszacsempéssze a karácsony szellemét a gyermekszívekbe, de jaj, elveszti az emlékezetét… vajon hogyan lesz megmentve a karácsony? A gyereknézők kedvenceként főszerepben a beszélő kutya és a cuki rénszarvasok. Félre a cukorhabbal!

Kőkemény család (2005)

Ezt a vígjátékot sokan inkább drámának tartják, mivel a karácsonyi családi ünneplés kellős közepébe belecsöppent új barátnőt nem fogadják túl nyitott szívvel a leendő rokonok. A film bemutatja, hogy a toleranciát az élet minden területén gyakorolnunk kellene. Az alábbiakat gyerkőccel inkább ne nézzük, csak az akciókat szerető párunkat ültessük magunk mellé a kanapéra:

Hulla, hó, telizsák (2000)

A parádés szereposztás mögött egy fordulatos, téli hangulatú akciófilm lapul. A börtönből frissen szabadult férfi új életet kezdene, de választottja és korábbi munkahelye miatt hatalmas bajba kerül.

Boldog karácsonyt Mr. Lawrence! (1983)

Egy 2. világháborús fogolytáborban játszódik a film, ami az erőszak és a rasszizmus témáit járja körül egy merész rab és a tábor parancsnokának „párharca” során. Természetesen a filmcsatornákon előszeretettel agyonsugárzott művekkel sincs gond, néha érdemes újból megnézni a Reszkessetek, betörők és a Télapu sorozatok egyes részeit, a Grincs c. mesét és a Karácsonyi ének bármelyik feldolgozását.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...