2017.12.16. 15:29:43 10754 294

Karácsonyi dalok a legismertebb sztárokkal - vicces kiadásban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy (vagyis rögtön kettő) bohókás karácsonyi videó mindenki James Cordenjétől, aki már évek óta szórakoztat minket Carpool karaoke showjával. Idén is egész évben arra készült, hogy az ünnepi szezonban bedobja ezt a jópofa videót, amelyben látszik, hogy még a nyári nagy melegben sem felejtett el karácsonyra készülni. Még 30 fokban is a Santa Claus is Comin’ to Town-t énekeltette meghívottjaival! :D

Carpool karaoke karácsonyi kiadása 2017-ben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Carpool karaoke karácsonyi kiadása 2017-ben

Egy kis jó kedvre hangoló Nektek!

Santa Claus Is Comin' to Town" with Harry Styles, Katy Perry, Usher, Bruno Mars, The Foo Fighters, Miley Cyrus, P!nk, Sam Smith, Fifth Harmony, Ed Sheeran and Kelly Clarkson.

A tavalyi videó is nagyon jól sikerült, azt is érdemes megnézni egy kis instant jó kedvért! :) Mariah Carey karácsonyi klasszikusát adják elő a sztárok, többek között Adele és Lady Gaga is feltűnik.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...