2016.12.09. 11:00:34 16556 326

Karácsonyfa másként – dekoratív ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Karácsonykor otthonunk legpompásabb dekorációja a feldíszített karácsonyfa lesz, ugyanakkor nem kell karácsonyig várnunk, hogy valami hasonlót alkothassunk. Egy-egy imitált karácsonyfa formával is feldobhatjuk a lakásunkat, sőt, ha idén nem akarunk fát állítani, akkor akár ahelyett is használhatjuk majd ezeket. Miért is ne?

Karácsonyfa másként - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyfa másként

A fenyőfa-forma szerencsére nagyon egyszerű, és könnyen leutánozható, elkészíthető, papírból, kartonból, raklapból, ágakból vagy ami éppen kéznél van, és fantáziát látunk benne. A legjobb, hogy a család apraja-nagyja segíthet a készítésükben, és nem kell neki annyi hely, mint egy karácsonyfának! Íme, néhány ötlet:

1. Ha csak egy sarkod van rá a falon

Raklap részekből és izzóval rusztikus dekoráció készülhet.

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

2. A természet szerelmeseinek

Nagyon hangulatos és szép dísz, amihez csak egy üres falfelület kell. Alá kerülhetnek az ajándékok is.

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

3. Kedvenc dalszöveged is rákerülhet

Jó pofa üdvözlő a vendégeknek és persze a családnak a ház előtt.

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

4. Mire nem jó egy létra?

Ha több helyed van, akkor akár egy kettes létra közepébe is lógathatod a díszeket. Egy stúdióban vagy egy üzletben is el tudjuk képzelni ezt a dekorációt.

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

5. Térelválasztónak is jó

Egy szuper ötlet raklapból, amit akár mini téreláválasztónak is használhatsz. A kis polcokra díszek vagy akár kicsi ajándékok is kerülhetnek.

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

6. Raklapra festve

Ehhez nagyon barkácsolni sem kell, csak egy vödör fehér festékre, gombostűre és egy-két díszre, égősorra van szükség. No, és a sokoldalú raklapra…

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

7. Csak a díszek

A karácsonyfa díszekből is kirakhatsz egy karácsonyfa formát. Egy régi ablakkeret, vagy képkeret hálóval bevonva ideális alapként szolgálhat hozzá.

Karácsonyfa máskéntKarácsonyfa másként

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.