2023.05.24. 10:20:00 6068 228

Kalandozás generációkon át, avagy menjen együtt a család apraja-nagyja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sapkák és esőkabátok? Előkészítve! Elegendő víz? Pipa! Sebtapasz és naptej? Megvan! Szendvicsek? Már a hátizsákban! A nagyi? Már indulásra készen! Bizony, ő sem maradhat otthon, mivel kis hazánkban rengeteg olyan helyszín van, ahová a babakocsiban tolt apróság mellett akár a nagyszülők is velünk tudnak tartani.

Három generáció horgászat közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Három generáció horgászat közben

Ha a család összetartó, akkor a különböző generációk képesek olyan kompromisszumokat kötni, hogy minden nemzedék jól érezhesse magát miközben együtt töltik a napot.
A nagyszülőknek, amennyiben nem nyugdíjasok, azért, ha pedig nyugdíjasok, akkor meg azért jár a kikapcsolódás. A közös élmények - lehet, hogy több előkészülettel járnak, de - még szorosabbá fűzik a szálakat a családtagok között.

Amikor úgy döntünk, hogy a gyerekek és a nagyszülők is részt vehetnek az általunk tervezett kiránduláson, akkor érdemes olyan helyszíneket választani, amelyek könnyen és biztonságosan megközelíthetők a számukra. Ilyen a legtöbb vadaspark, az arborétumok, néhány tanösvény, de még olyan várakat is találhatunk, amelyek felkeresése apró talpak és nehezebben mozgó idősek számára sem okoz túlságosan fárasztó kihívást. Ha máshogy lennénk mozgásban, akkor keressünk olyan kirándulóhelyeket, amelyek közelében kisvasút üzemel. Ezek közül választva természetesen gyorsléptű felnőttek sem fogják unalmasnak tartani a kirándulást!

Állatkertek és vadasparkok:

A természet és az állatok mindenki figyelmét képesek lekötni, miközben saját tempónkban sétálva adjuk át magunkat az élménynek.
Akár a budapesti, a veszprémi vagy nyíregyházi állatkertre, akár a budakeszi vagy a pákozdi vadasparkra esik a választásunk, bízhatunk benne, hogy az egész család jól fog szórakozni.

Kertek és arborétumok:

A botanikus kerteket úgy alakították ki, hogy a hihetetlen mennyiségű növénykülönlegesség között apró meglepetések bújjanak meg: szökőkutak, lepkeház, kis hidak, pihenők vagy tavacskák. Az idilli környezet egyszerre kapcsol ki és gyönyörködtet: Vácrátóton, Budakeszin és Alcsuton is érdemes körülnézni.

Várak és kastélyok:

Egy kis régmúlt történelem az, amire vágyik a család? Akár egy várromra, de egy szépen helyreállított kastélyra esik a választásunk, általában lélegzetelállító kilátásban ugyancsak részünk lehet.
Többek között Eger, Gödöllő és Tata is arra vár, hogy gazdag történelmi hagyatékát felfedezzük!

Forrás: csodahelyek.hu, hellobaby.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...