2024.09.15. 15:28:48 4947 180

Jövő pénteken kezdődik a háromnapos Miskolci Piknik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jövő pénteken keződik a három napon át tartó Miskolci Piknik a vármegyeszékhelyen, ahol többek között a német lemezlovas, Alle Farben is fellép.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

A rendezvényen a tavalyi évtől eltérően idén csak két színpadon - a Szent István téren és a Villanyrendőrnél - lesznek koncertek. Az Erzsébet térre a szervezők egy "gasztro szigetet" állítanak fel, ahol a helyi vállalkozások és séfek mellett Rácz Jenő és Mede Ádám is látványfőzést tart majd.

A piknik első napján a délután fél háromkor kezdődnek el a zenei programok, a Szent István téri nagyszínpadon mások mellett fellép Csordás Tibi, Bréda Bia és Manuel is, a színpad utolsó előadója pedig a német lemezlovas, Alle Farben lesz.

Ezen a napon a Villanyrendőrnél található színpadon többek között Markus Greg, a Loving Arms és Regán Lili szórakoztatja a közönséget, míg az Erzsébet téren este hattól egyebek mellett a Borsod Burger látványfőzésén vehetnek részt az érdeklődők.

Szombaton a legkisebbeknek is tartogatnak programot a szervezők, fellép a Farkasházi Réka és a Tintanyúl, de gólyalábas műsort is megnézhetnek a gyermekek. Később mások mellett Pullmaxx, majd Desh gondoskodik a jó hangulatról, akit az est fő fellépője, Majka követ a Szent István téren.

A Villanyrendőrnél többek között a Groovehouse és a Bonbon koncertezik majd, míg a gasztro szigeten a látogatók több látványfőzésen - köztük a Rácz Jenőén - is részt vehetnek.

A vasárnapi program szintén gyermekprogramokkal kezdődik a Miskolci Piknik nagyszínpadán, délelőtt tíztől Horagus mester cirkuszán, utána az Alma együttes koncertjén, majd az Alkalmi Csibészek gólyalábas csoport előadásán vehetnek részt a kicsik.

Délután ugyanezen a helyszínen lép majd fel a Here We Are és a Hauber Zsolt x Bonanza Banzai is, a színpad programjait pedig Geszti Péter Rapül az idő című performansza zárja.

A Villanyrendőrnél többek között Bebe lép fel, majd Erős vs Spigiboy djformáció zenél, az Erzsébet téri gasztro szigeten pedig a Karám és Mede Ádám látványfőzésén vehetnek részt a látogatók.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...