2020.10.07. 16:30:16 9956 288

Jön a hideg! Irány az infraszauna!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint egy kis forróságot és nyarat visszacsempészni a borús napokba. Főleg, ha még egészségesebbek is lehetünk tőle. De akár még vékonyabbak is! Kényeztesd a tested az infraszauna melegével, meghálálja! Összeírtuk, mi történik az vörös sugarak hatására a testeddel.

Infraszauna - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Infraszauna

Hideg napokon beülni a szauna forróságába megnyugtató, kellemes, relaxációs élmény. Szintet léphetünk vele a hideg évszakok élvezetében. Válasszuk az infraszaunát! Az infravörös sugárzás a test belső hőmérsékletét emeli, ami – mint a szaunák esetén megszokott-verejtékezéssel jár. A fokozott verejtékezés elősegíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert. És még ezen kívül is számos pozitív hatást köszönhetünk neki.

Méregtelenítés

Az infra belső melegítésének köszönhetően mélyről jövő verejtékezést tapasztalunk, ami segít sejtszinten is megszabadulni a lerakódott méreganyagoktól. Tehát akár méregtelenítő kúra részeként, akár önmagában is nagyon hasznos, ha olykor igénybe vesszük az infravörös sugarak áldásos hatásait.

Relaxáció

A legtöbb betegségre manapság az orvosok is azt mondják, hogy tartózkodjunk a stressztől – persze más kezelésekkel és életmód javításokkal együttesen. Az infraszauna ebben is segítségünkre lesz, hiszen a finn és gőz szaunákkal ellentétben, itt nincs légszomj vagy kellemetlenül magas hőfok. Ehelyett kellemes, megnyugtató meleg, hosszabb ajánlott idő vár ránk. Segít oldani az alvásproblémákat és a méregtelenítő hatásának köszönhetően energikusabbá válunk.

Súlycsökkentés és narancsbőr kezelés

Az infra sugárzás intenzív méregtelenítő hatásának köszönhetően beindul a súlycsökkenés és a felesleges kalóriáink úgy égnek el, hogy közben relaxálunk. Az energia felhasználása abban merül ki, hogy a szervezet önmaga lehűtésén dolgozik, a szívverés felgyorsul, az anyagcsere intenzívebbé válik, kalóriák pedig fogynak. Cellulit kezeléseknél a zsírbontás mellett nagyon fontos a méreganyagok eltávolítása, így infravörös sugarakkal jóval hatékonyabbá tehetőek a narancsbőrt eltüntető folyamatok.

Fájdalomcsillapítás

Ha azt gondoltad, hogy csak a szépségedért és a nyugalmadért tehetsz az infraszaunával, bizony tévedtél! Természetes fájdalomcsillapító hatása rengeteg embernek segít az ízületi és izompanaszok enyhítésében. A belső melegítés oldja az izomgörcsöket, felszámolhatja az ízületi fájdalmakat és gyorsítja a felépülést sérülést követően.

Keringés javítása és vérnyomás csökkentése

Megnöveli a szívritmust, ezáltal a felgyorsul a véráramlás és csökken a vérnyomás. Heti 2-3 alkalom a szauna panelek között jelentősen segíti a keringésünk helyreállítását, szinte egy kardio edzéssel ér fel. A véráramlás infravörös sugárzás hatása alatt akár kétszeresére is nőhet, ez pedig véráramlásnak is jót tesz.

Sebgyógyítás és bőrszépítés

Az infra fénynek köszönhetően a kollagéntermelés is fokozódik, emiatt a ráncok kialakulása lassul, a meglévő vonalak halványulnak, a bőr tónusosabbá válik. Ennek a tulajdonságnak köszönhető az is, hogy a sebek gyorsabban gyógyulnak, a hegesedés kevésbé lesz jellemző.

Immunerősítés és regeneráció

A helyi vérbőség fokozódásnak köszönhetően több oxigén jut a sejtekhez, több méreganyag tud eltávozni, a sejtek egészsége javul, regenerálódásuk felgyorsul. Ez mind a bőr, mind pedig az izmok esetén nagyon fontos. A gyorsabb sejtanyagcsere pedig intenzívebb védelemre képes, így anélkül tehetjük ellenállóbbá a szervezetünket, hogy vitaminokat, táplálékkiegészítőket szednénk.

Forrás: infraszauna.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...