2020.11.02. 14:55:20 9068 217

Johnny Depp elvesztette a Sun ellen indított rágalmazási perét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elvesztette a Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét Johnny Depp amerikai filmszínész.

Johnny Depp | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Johnny Depp | Fotó: wikipedia.org

Az 57 éves filmsztár azért perelte be a Sunt, mert a lap "feleségverőként" írt róla. Depp azonban tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, Amber Heardöt.

Az ügyben döntő bíró, Justice Nicol ítélete szerint a Sun az eljárás során bizonyította, hogy cikke "alapjában véve igaz volt".

A BBC News beszámolója szerint az újság szóvivője köszönetet mondott Heard "bátorságáért".

Depp ügyét júliusban tárgyalták a londoni királyi bíróságon. A bíró indoklásában közölte, hogy ítéletét az alperesek által felhozott 14 incidens vizsgálata és a felperes által előterjesztett, eltúlzott állítások figyelembe vételével hozta meg.

A Sun közleményében hangsúlyozta, hogy húsz éve áll ki a családban elszenvedett erőszak áldozatai mellett.

Depp nyáron, a tárgyalás utolsó napján ügyvédje útján közölte, hogy az eljárással a nevét akarta tisztázni.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...