2023.09.10. 17:42:02 9300 276

Jó reggelt, szép napot! – 4+1 tökéletes napindító dal, ha nehezen indulna nap!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hétfő reggeleken egyszerűen csak túl kell lenni. Nagyon nem szeretnénk, hogy elérkezzen, de alig várjuk, hogy vége legyen. Megesik, hogy „egyedül nem megy”, és kell valami kapaszkodó, hogy könnyebben induljon a nap, a hét.

Vidám reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám reggel

És akkor meghallunk egy dalt, és úgy érezzük: szívünkből szól! Ez a mi dalunk, rólunk, nekünk, hozzánk írták! Vagy azért, mert az éppen aktuális, hétfői lelkiállapotunkról szól, vagy azért, mert segít elviselni ezt az elviselhetetlen hétfői állapotot. Te hogyan rúgod be a hetet? Mi most ezekkel a dalokkal!

Nina Simone: Feeling Good

Boney-M: Sunny

Hevesi Tamás: Ezt egy életen át kell játszani

U2: Beautiful day

Wham!: Wake Me Up Before You Go-Go

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...