2017.05.25. 11:08:50 12594 327

Jó lenne nyerni - még az uborkaszezon előtt? Gyere és játssz velünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igaz, nálunk nyáron sem lesz “uborkaszezon”, és a játék folytatódni fog, azért a tavaszi sorsolás előtt még belehúzhatsz egy kicsit! Nem sokára itt van negyedéves játékunk zárása: június 6-án sorsolunk! Addig azonban még sokat tehetsz azért, hogy napról napra szépen felhizlald nyereményszámládat! Lássuk!

Tavaszi nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi nyereményjáték

Vegyél részt partnerakcióinkban is!

Ha még nem tetted volna meg, akkor regisztrálj partnereinknél is vagy vegyél részt nyereményjátékaikban, közvélemény kutatásaikban, így két legyet üthetsz egy csapásra: nálunk növekedni fog a nyereményszámládon látható összeg, partnereinknél pedig értékes tárgyi nyereményekre tehetsz szert.

1. Idekattintva akár egy Philips HD TV-t is nyerhetsz>>

2. Kattints ide, ha szeretnél egy 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalványt nyerni!>>

3. Többféle utalványt nyerhetsz idekattintva: 100.000 Ft értékű DM vagy Tesco vagy Media Markt utalvány itt>>

4. Átmeneti pénzügyi gondokra segítséget nyújthat a Fapados kölcsön, most gyors előminősítéssel, alacsony kamatokkal!>>

Ráadásul, amennyiben részt veszel partnerakcióinkban, a következő sorsolás napján még plusz 1.000.000 Ft nyereménynövelésre is jogosulttá válhatsz, ha a Te neved húzzuk ki a bónusz sorsoláson.

Várunk Téged és barátaidat is!

Partnerakcióinkon kívül ismerőseid meghívásával is gyorsan gyarapíthatod a megnyerhető összeget! Hívd meg barátaidat, ismerőseidet is! 10.000 Ft-ot jóváírunk Neked minden regisztrált ismerősöd után, ráadásul, ha ők nyernek, akkor Te is!)

Naponta szórakoztató cikkekkel várunk!

Ha mindennap ellátogatsz a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin oldalára, és bejelentkezel, akkor 1000 Ft jóváírást kapsz. Ha még el is olvasod magazinunk cikkeit, akkor cikkenként 500 Ft-tal növeljük (napi maximum: 2000 Ft) a nyereményszámládat.

Mire vársz? :) A következő sorsolás napja: 2017. június 6. Ki tudja, lehet, hogy a következő nyaralás árát már ebből a pénzből finanszírozhatod! ;)

Csatlakozz most>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...