2020.10.26. 17:59:35 11681 281

Jó étvágyat kedvenc éttermedben: a saját konyhádban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenki szeret étteremben enni. Mert gyors, kényelmes, változatos, finom. Mit szólnál, ha kedvenc éttermedig egy lépést sem kellene tenned, mert otthon rendeznéd be – a saját konyhádban? Vedd magad körbe a legmodernebb eszközökkel, és süss-főzz egészségesebben, gyorsabban, olcsóbban. Figyelem: ha tovább olvasol, esélyes, hogy ezentúl a konyha lesz a kedvenc helyed a lakásban... (Hirdetésx)

Delimano - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Delimano

A konyhaművészet robbanásszerűen fejlődik. Otthon főzni ma már menő, ráadásul mostanában a legbiztonságosabb megoldás is. Az idén 10. születésnapját ünneplő Delimano pedig lépést tart a trendekkel: modern edényei, eszközei és forradalmi kisgépei már többezer háziasszony dolgát könnyítik meg több mint 21 országban.

Hogy mi a titok? A Delimano fárasztó házimunka helyett ünneppé teszi a főzést. Ha lejjebb görgetsz, megmutatjuk, hogyan.

A kerámiától a kő- és gyémántszemcsékig

A nagy dolgokhoz legtöbbször csak egy egyszerű ötlet kell: 2010-ben néhány ételrajongó szakember természetes anyagokból készült, csúcsminőségű edényekre vágyott, amelyekben egészségesebb ételek készülhetnek. Így született meg az első Delimano kerámia edénycsalád, azóta pedig a gyártók évről évre a legmodernebb technológiák bevonásával tökéletesítették az edények összetételét.

2020 tavaszán megérkezett a legújabb, 8 rétegű Delimano FiveStar Legend edénycsalád: a korábbi kőszemcsés összetétel kiegészült titán, ezüst és gyémánt alkotóelemekkel, így lettek az újgenerációs edények extra strapabíróak, tapadásmentesek, karcállóak, miközben hővezető tulajdonságuk is növekedett. Az eredmény: gyorsan, egyenletesen átsült, ízletes fogások, egészségesebb ételek minimális zsiradék felhasználásával, valamint extra könnyű tisztítás.

Az edények különlegessége, hogy legtöbbjük minden típusú tűzhelyen használható, és sütőbe is tehető. Ismerd meg a teljes edénycsaládot, és töltsd le az ajándék receptkönyvet!

Gyorskaják egészségesen? Lehetséges

Ha modern edényed már van, házi éttermedbe szükséged lesz professzionális konyhai kisgépekre is, amelyek egyszerűen kezelhetők, gyorssá és kényelmessé teszik az egészséges ételek elkészítését. A forró levegős minisütők aranykorát éljük, és nem véletlenül: praktikusak, hordozhatók és a megszokott ízeket kínálják, csak éppen egészségesebb verzióban, tocsogó olaj nélkül.

A továbbfejlesztett Delimano Air Fryer Pro olaj nélküli fritőz percek alatt ropogós sült burgonyát vagy rántott csirkét készít akár 95%-kal kevesebb zsír felhasználásával, ráadásul az étel kalóriatartalma is sokkal alacsonyabb lesz – sőt, az olajszag sem teríti be a lakást. Aztán csak győzd bezsebelni a családtól a puszikat!

Ínycsiklandó házi kenyér erőfeszítés nélkül

DelimanoDelimano

A kenyérsütés hagyománya sok otthonban újraéledt idén tavasszal, mások pedig életükben először próbálkoztak házi kenyeret varázsolni az asztalra. A fárasztó dagasztás, a hosszadalmas kelesztés és a felfordulás a konyhában azonban sokakat eltántorított. A Delimano Joy kenyérsütőgép elvégzi helyetted a kemény munkát, neked csak a kellemes rész marad: beleszórni a gépbe az ellenőrzött hozzávalókat, majd felvágni az illatos, friss kenyeret. Ez a többfunkciós kenyérsütő még ennél is többre képes: süteményeket, pizzatésztát, sőt, lekvárt és joghurtot is készíthetsz benne.

Megnyílik a sütigyár – itt a tökéletes robotgép az ünnepekre

Mi hiányzik még kedvenc házi éttermedből? A továbbfejlesztett Delimano Kitchen Robot Pro robotgép, amely szintén időt és energiát spórol neked. Habot ver, kever, dagaszt. Modern pulzus funkciójával, intelligens indítórendszerével és körkörös bolygómozgásával a legmodernebb robotgépek közé tartozik. Engedd, hogy a legnagyobb segítséged legyen az ünnepi készülődés során.

Jó étvágyat kívánunk kedvenc éttermedben: a saját konyhádban!

A 10 éves Delimano csapata

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...