2019.02.08. 17:04:22 8431 245

Jim Dornan mentor elárulja a siker és boldogulás 10 titkát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye csöppet sem izgat a téma, annak kapcsán, hogy mindazok, akik már rendelkeznek néhány jelentősebb siker- és pénzélménnyel, vették a fáradságot, nem ódzkodtak attól, hogy azzal a magatartásukkal, hogy továbbadják a bőségszarujuk megszerzéséhez vezető út térkép-vázlatát, netalántán legatyásodnának?

Sikeresség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sikeresség

Valamiért meg merték ezt tenni. Bizalmatlanabb olvasók (érthető módon) mormoghatják: no persze, hiszen tudták, hogy egy sikertémájú könyv önmagában sikert hozó, pénzteremtő, azt szaporító eszközzé nőheti magát.

Miről is van szó valójában?

Kísérj el egy kis információszerző, avagy nézetmegerősítő, szemlélődő sétára:

a Sikercsemege-kóstoló körút, Motiváció utca 10-es szám alá. Mentorunk: Jim Dornan A siker tízparancsolata című könyv szerzője. Dióhéjban a következő siker-támpillérekkel ajándékozott meg bennünket, amelyek demonstrálják a sikeres ember Donan-i nézeteit:

  1. A sikeres, ill. a sikerre törekvő embernek kell rendelkeznie azzal a tulajdonsággal, amelynek segítségével túl tudja tenni magát a néha elkerülhetetlenül, hívatlanul utunkba kerülő/álló kudarcokon.
  2. Előrelátó, körültekintő, megfontolt, figyelmes.
  3. Nem halad céltalanul az úton, tudja: honnan hová szeretne eljutni.
  4. Tudatosan gazdálkodik az idővel, azaz időbeosztó.
  5. A stresszhelyzetekben nem roppan össze, megtanul szembenézni a nehézségekkel, illetve megtanulja kezelni is azokat.
  6. Amit úgy fogalmazott meg: „A siker másokkal folytatódik.”
  7. A kapcsolatokat értékes jelenségként, ajándékként kezeli.
  8. Tud kommunikálni, ill., amennyiben nem tud, nem akar/óhajt megtanul kommunikálni.
  9. Bízik a motiváció mérhetetlen erejében.
  10. „Jó vezető.”

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Indulnak a nyugdíjas évek? – Így ne szakadjon rád az unalom!

Amennyire várjuk, hogy végre eljöjjön, annyira nem tudunk aztán mit kezdeni a hirtelen ránk szakadt szabadidővel. Persze, az eleje még olyan, mintha szabadságon lennénk, mindent is kitakarítunk, kipakolunk, bepakolunk, megfőzünk, befőzünk. Aztán jönnek a szürke hétköznapok!

A neurózis már civilizációs betegség – Jelek, kutatások és megküzdési lehetőségek

A neurotikus személyiséget leginkább az érzelmi instabilitás, a szorongás, az ingerlékenység, az önbizalomhiány, a depresszió és más negatív érzések jellemzik. A neuroticizmusban érintett egyének általában stresszkezelési nehézségekkel és kedvezőtlen önszabályozó képességgel rendelkeznek, ami a kapcsolataik minőségére is hatással van. Erősen hajlamosak az idegeskedésre, aggodalmaskodásra, konfliktusos helyzetben nehezen tudnak megnyugodni. Mit lehet tenni?

Hova tűntek a lovagok? Az udvariasság formálódásának története

Az életmódtörténet az egyik legizgalmasabb, legtöbb érdekességet feltáró kutatási területnek bizonyul. A különféle szokások, viselkedési formák, mindennapi tevékenységek, társas normák ugyancsak fontos helyhez jutnak a kutatások, történelmi visszalapozások során. Ezeket olvasva, olykor-olykor eltöprenghetünk azon az izgalmas kérdésen, hogy vajon a jövő életmódkutatói milyen módon fogják prezentálni a nagyközönség előtt a 21. század eleji szokáskultúrát?