2015.07.29. 11:09:48 5089 192

Jegeskávé még jegesebben: kávéjégkrém recept
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A meleg kávét, cappuccinót illetve tejes kávét 30 fokban a szervezetem egyszerűen nem kívánja. A jeges kávé isteni finom, de ez a kávéjégkrém még jobb! Ismerd meg ezt az egyszerű receptet!

Kávés jégkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávés jégkrém

Mielőtt neki vágsz, szerezz be szilikonos jégkrémformát és jégkrémes pálcikákat, vagy fagyaszd le a jégkockatartóban mini jégkrémnek, hurkapálcával.

Keverj össze másfél csésze kávét háromnegyed csésze édesített sűrített tejjel és 3 evőkanál keserű kakaóporral. Adj hozzá egy csipet sót, és keverd az egészet teljesen simára, majd töltsd bele a szilikonos jégkrém formákba. Helyezz el bennük egy-egy pálcikát és dugd a fagyasztóba kb. 6 órára, majd fogyasszátok el az ebéd után. Isteni jeges finomság!

Ha mégis a jegeskávé mellett döntenél, ahhoz is van egy-két ötletünk. Kattints ide!

Házi fagylalt receptjeinket pedig itt találod>>

Kávés jég

A következő praktika is jól jöhet a meleg napokra: fagyaszd le a kávét a jégkockatartóban, majd dobd a tejbe és kész is van a laza tejes kávé.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...