2021.06.24. 17:54:46 7869 209

Játék, amitől a szavunk is elakad - Monumentális LEGO készletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Évtizedek óta mindannyiunk gyermekkorának része a LEGO. A világ fejlődésével párhuzamosan a gyár újabbnál újabb ötletekkel örvendezteti meg a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A kezdeti, építésre szánt elemektől indulva, ma már digitális összeépítő katalógus és elektromos alkotórészek működtette koncepciók is léteznek. Nézzük a legaprólékosabb, azaz a legtöbb elemből álló legókat, és gyönyörködjünk!

Lego ©Marek Szandurski/123RF.COM - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lego ©Marek Szandurski/123RF.COM

A legnagyobb LEGO vívmányok a felnőtteknek is kihívást és örömet jelentenek, ráadásul megállják a helyüket egy modern otthon díszeként.

A legnagyobb – a Világtérkép (LEGO 31203, World Map)

A sor vezetője idén május 25. óta a közel 12 ezer darabból, azaz pontosan 11 659 elemből álló LEGO Arts világtérkép. Elképesztő, csodálatos. Összerakva 104 centiméter széles, 64 cm magas és négy különböző variációban építhető össze. Hazai ára közel százezer forint, ami bár nem alacsony, nem a legdrágább építőjáték. 40 kisebb táblából kell egy nagy egésszé összeállítani. Precíz tervezői munka, csodálatos végeredmény és remek családi elfoglaltság. A három különböző összeállítási opcióból akár mindet is felépíthetjük egymás után, de kiválaszthatjuk azt az egyet is, ami leginkább passzol hozzánk. Az egyik, színgazdag verzióban a Rubik kocka mintája is visszaköszön.

Második helyezett – LEGO 10276 Colosseum

A tavalyi listavezető idén második helyre csúszott vissza, immáron 2658 db építőelemmel lemaradva az első helyről. Összesen 9037 darabot tartalmaz. A Creator Expert kategóriában szereplő készletet Róma ihlette, Róma és az ott található, lenyűgöző amfiteátrum. Rendkívül részletes, aprólékosan kidolgozott tervek alapján készült, Olaszország szerelmesei, Róma vagy a történelem, a kultúra és az építészet rajongói imádni fogják. Méretét tekintve 52 centiméter széles, 27 centi magas és 59 cm mély.

A dobogó utolsó fokán – LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon

Ugyan már csak harmadik helyezett 7541 darab építőkockájával, mégis jóval több ideig szerepelt az első helyen, mint például az idén trónfosztott római Colosseum. 2017-től 2020. novemberéig volt a világ legtöbb elemből álló LEGO készlete. A Star Wars rajongóknak a legjobb ajándék és LEGO kedvelőknek sem a legrosszabb ötlet! Ha építesz egy Millennium Falcont, közel olyan menő leszel, mint Han Solo.

Forrás: Geeklife

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...