2020.01.17. 14:01:30 9841 251

Japán arcmasszázzsal a ráncok ellen - Napi 5 perc, és viszlát ránc!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A ránctalanítás első számú szépségápolási projekt minden nőnek kb. 30 felett. Egy Asahi nevű japán masszázstechnika tartja lázban az egész világot, ismert topmodellek köszönhetik arcbőrük frissességét annak, hogy bevezették azt mindennapi arcápolási rutinjukba.

Arcmasszázs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcmasszázs

Kövesd egyszerű leírásunkat, és figyeld, ahogy a módszer néhány hét alatt eltünteti a szem alatti karikákat és csökkenti a ráncokat.

Mindenekelőtt fontos hangsúlyoznunk, hogy a masszázs ellenjavallt a következő esetekben:

  • nyirokrendszeri rendellenességek,
  • bőrkiütések,
  • sérült felhám,
  • megfázás vagy influenza.

Az arckezelés előtt fertőtlenítsük le arcunkat és a kezeinket egyaránt, majd használjunk természetes bőrápoló olajat vagy krémet a súrlódás csökkentésére. A kezelés során szabályoznunk kell az ujjaink által gyakorolt nyomást; a nyirokcsomók közelében nem szabad erősen masszírozni! A legnagyobb hatékonyság érdekében végezzük el az Asahi masszázst minden nap, lehetőleg ugyanabban az időpontban.

Minden mozdulatsort legalább háromszor kell megismételni, de a problémásabb területeken ajánlott inkább ötször.

Ránctalanítás arcmasszázzsal

  1. Alapmozdulat:
    Ujjainkat helyezzük fejünk két oldalára a fültövünk magasságában, majd enyhe nyomással csúsztassuk le azokat egészen a kulcscsontig. A megfelelő nyirokáramlás biztosítása érdekében minden egyes mozdulatsort zárjunk is így.
  2. Szemek:
    Középső ujjbegyeinkkel gyakoroljunk enyhe nyomást a szemek külső sarkainál, és ezt a nyomáserősséget fenntartva óvatosan csúsztassuk az ujjainkat a szemünk alatt a belső szemzugok felé. Egy rövid szünet után kezdjünk el egy kört a szem fölötti íven a szemöldökök alatt egészen vissza a szemek belső sarkáig.
  3. Homlok:
    A mutató, a középső és a gyűrűsujjainkkal nyomjuk meg a homlokunk függőleges középvonalát, majd cakkos mozdulatokkal csúsztassuk szét azokat a fülünk irányába.
  4. Száj:
    Nyomjuk rá középső három ujjunkat az állunk közepére, és félkörben mozgassuk az ujjainkat a felső ajkunk közepe felé.
  5. Orr:
    A középső ujjbegyeinkkel kezdjük meg a mozdulatot az orrcimpa nyomásával, és félkörökben vigyük azokat fel az orrnyergünkre kétoldalt.
  6. Orr és száj közötti terület:
    Az orrcimpáktól indulva - kissé lefelé tartva az ajkak felé - csúsztassuk le a középső ujjainkat.
  7. Álltól a szemekig:
    Ismét helyezzük középső három ujjainkat az állunk közepére. Nyomással együtt csúsztassuk fel a szájat kikerülve ujjainkat az orr mentén a szemek belső sarkaihoz, majd a szemek alsó vonalát követve fejezzük be a mozdulatot.
  8. Orca:
    Míg bal tenyerünkkel a bal arcélünkre váltunk ki nyomást, addig jobb kezünket mozgassuk az állkapocs jobb végpontjától a belső szemzugok felé. Figyelem! Az alapmozdulatot csak jobb kézzel kell elvégeznünk. Ezután ismételjük meg ezt az egészet az ellentétes oldalon.
  9. Pofacsont:
    a) A szokásos ujjainkat helyezzük az orrunk két oldalához és kifelé, de kissé felfelé irányuló mozdulattal húzzuk azokat a szem külső sarkai felé. b) Helyezzük össze csuklóinkat az állunkon úgy, hogy az ujjvégeink a fülek felé nézzenek, majd nyomás kíséretében csúsztassuk fel előbb tenyerünk alsó élét az ajkainkra, azután tenyerünk párnás részét az arccsont mentén a fülekig.
  10. Áll:
    Helyezzük kezeinket az előző mozdulatsor kiinduló állapotába, és enyhén hajtsuk előre a fejünket. az állunkon indított nyomást vigyük végig tenyereink segítségével az állkapocs mentén a füleink irányába.
  11. A-zóna:
    Tegyük hüvelykujjainkat az állunk alá, míg a többi ujjunkat – kezeinkkel egy háromszöget képezve – az orrnyereg két oldalára. Hüvelykujjakat a helyén tartva mozgassuk a többi ujjat a szem külső zuga és a fültő közötti területig, eközben enyhén húzzuk meg a szem alatti bőrt.

Forrás: brightside.me

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...