2017.01.10. 15:00:04 10441 291

Januári filmajánló otthonülőknek – Mi lesz a tévében?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mozik januárban is sok igen jónak ígérkező filmet adnak, de a hideg, téli estéken sajnos nem mindenki jut el a filmszínházakig. Ha Te is főként otthon töltöd az estéket, csokorba szedtük a hónap néhány favoritját, hogy ne maradj le semmiről!

Tévézés, filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tévézés, filmezés

Gengszterosztag

Sean Penn és Ryan Gosling, pontosabban Sean Penn kontra Ryan Gosling, ilyen indítással csak jól sikerülhetett a film. A film 1940-50-es években játszódik, Los Angelesben. Az alkoholtilalom után az alvilág a drog- és a fegyverkereskedelemben, illetve az illegális szerencsejátékban meggazdagodott vezére biztonságban érzi magát, amíg néhány nem korrupt rendőr (ilyenből akkoriban kevés volt) rá nem száll. Nemcsak a korszak kedvelőinek érdemes megnéznie, bár a látvány is sokat hozzátesz, az amúgy is elég pörgős film élményéhez.

Mikor nézheted meg: 2017. január 20. (péntek) 21:00, Film+ (ismétlése: január 21. (szombat) 23:10-től)

Sorvadj el!

Stephen King regényeiben soha nem csalódunk, azok filmes feldolgozásaiban sajnos annál inkább. A Sorvadj el kilóg a sorból, szerintünk az egyik legjobban sikerült adaptáció. A sztori természetesen nagyon eredeti, a sikeres ügyvédet a halálos gázolás után a bíróságon felmentik, de az áldozat rokonai nem. Megátkozzák, ami elől nincs menekvés.

Régi film, így magyar nyelvű ajánlót nem találtunk hozzá.

Sajnos éjszakai baglyok számára vetítik, ha nem tudsz aludni, ne hagyd ki: 2017. január 14. (szombat) 01:20

Rohanás

Dwayne Johnson célirányosan lép ki a börtön kapuján szabadulásakor, mindenáron meg kell bosszulnia testvére halálát. A filmben a Szikla minden útjába kerülő akadályt elhárít, ha máshogy nem megy, akkor egy-egy jól irányzott lövéssel. Nyomában a rendőrség, a nyomozó Billy Bob Thornton, valamint egy profi fejvadász. Egy tényleg izgalmas akciófilm, jó színészekkel.

Mikor nézheted meg: 2017. január 19. (csütörtök) 21:00, Film+

Lilo és Stitch - A csillagkutya

Egy film az egész családnak. :) Sajnos az előzetese ennek sem magyar, de talán ennek ellenére is érthető nyelvtudás nélkül is:

A Disney nem tud hibázni, azonban van néhány igazán kiemelkedő alkotás. A Lilo és Stich ezek közé tartozik. Aranyos karakterek (főként a magát kutyának álcázó, egyébként űrből érkező „fegyver”), szép képvilág, nagyon jó megvalósítás. Csak arra figyelj, hogy ezután a gyereked milyen állattal állít majd haza. :)

Vetítik: 2017. január 20. (péntek) 19:20, Paramount Channel, ismétlése: 2017. január 22. (vasárnap) 14:00

tézsé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...