2023.03.25. 17:41:56 6466 245

Újabb fórumon népszerűsítik a véradást
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évenként megrendezett országos patikanapok programjába már idén beépíti a véradás promócióját a Magyar Gyógyszerészi Kamara annak a megállpodásnak a részeként, amelyet a kamara és az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) vezetői írtak alá.

Véradás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Véradás

Matusovits Andrea, az OVSZ főigazgatója és Hankó Zoltán, a gyógyszerészi kamara elnöke a megállapodásban a szakmai és kommunikációs szinteken történő szorosabb együttműködést vállalják. Ennek része, hogy az országos patikanapok programjába már idén beépíti a véradás promócióját a kamara.

Az OVSZ emellett folyamatosan keresi azokat az együttműködési lehetőségeket, amelyek hozzájárulnak a véradási hajlandóság, valamint a véradás társadalmi elfogadottságának növeléséhez.

Közösen növelni kívánják a magyar lakosság egészségműveltségét is. Ezért a most kötött együttműködés keretében a kamara segíti azoknak az ismereteknek az átadását, amelyek a véradásra való alkalmassághoz kapcsolódó gyógyszerhasználattal függenek össze.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...