2016.04.08. 15:35:50 9333 313

Itt minden tiszta „kulimáz!” – Így maradnak tiszták a robotgéped keverőpálcái
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára Veled is előfordult, hogy valami gyors finomságra vágytál vasárnap délután, és sütöttél volna egy kis sütit. Felsorakoztattad a hozzávalókat, a recept bekészítve, már csak az ügyes kis robotgéped kell hozzá. De még neki sem álltál, már látod sanyarú sorsod: ádáz harcodat a keverőpálcákra ragadt tésztával…

Kézi mixer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kézi mixer

Míg gyerekkorunkban a keverőkre ragadt tészta „letisztogatása” kedvenc feladataink közé tartozott, addig felnőttként már csak a munkát látjuk benne. A habkönnyű tészták letisztítása még nem is jelent nagy gondot, ám a sűrűbb, kenyértésztához hasonlóakkal már meggyűlik az ember baja.

De most itt a megoldás!

Ha minél kevesebbet szeretnél bíbelődni azzal, hogy levakard a tésztát a keverőpálcáról, ezt a trükköt mindenképpen alkalmazd: kend be a keverőket olajjal. A legjobb, ha valamilyen növényi eredetűt választasz, mert az nem befolyásolja a tészta ízét. Így mondjuk a fenti, élvezetesebbik tisztogatási folyamat elmarad, de hát valamit valamiért.:-)

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...