2019.10.05. 13:35:40 8046 253

Itt az ideje, hogy letedd a cigarettát! – 5+1 okot tudunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már megszületett a gondolat benned, hogy leteszed a cigarettát, ám egy utolsó löket még hiányzik? Tudod, hogy meg kell tenned ezért, azért, és persze, elsősorban magadért, de az igazi motiváció még mindig várat magára? Ebben igyekszünk segíteni Neked!

Leszokás a cigarettáról - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leszokás a cigarettáról

A cigarettáról való leszokás nagy feladat, kellő elhatározás és főleg kitartás nélkül a siker nem mindig garantált. Ha úgy érzed, megtámogatnád még magad, hogy megtedd a kezdő lépéseket a füstmentes élet felé, olvass tovább! A miss.at ötleteiből mazsoláztunk!

  • Kevesebb cigaretta, szebb bőr! Ha leteszed a cigit, az első, szembetűnő „mellékhatás” az, hogy bőröd szebb, kisimultabb lesz.

  • A mosolyod újra ragyog! Búcsút mondhatsz a cigaretta okozta elszíneződéseknek, a nikotin már nem festi sárgára a fogaid, illetve a fogínyed is újra egészséges színében ragyog majd.

  • Ha babát terveztek, feltétlenül tegyétek le a cigarettát! Javíthat a termékenységen, ha a pár egyik tagja sem pöfékel el naponta több, vagy akár egy szál cigarettát sem.

  • Végre a parfümöd illatát érzik rajtad, nem a cigarettaszagot! Tedd le a cigit, hogy illatozz és ne a cigiszag áradjon a ruháidból!

  • Erősítenéd az immunrendszered? Mi sem egyszerűbb: ha dohányzol, az első lépés az erős szervezet felé, ha leteszed a cigit.

  • Spórolj! Hiába egészségünk védelme, hiába egyéb indok, a legnyomósabb érv, hogy letegyük a cigarettát az az, hogy rengeteg pénzt spórolhatunk meg vele!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...