2018.12.06. 15:35:01 11177 295

Itt a tél! Ideje leváltani – az alapozódat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hideg évszak beköszöntével bőrünknek újabb, a nyáriakhoz képest más jellegű kihívásokkal kell szembenézni. Míg kint a hűvös, szeles, nem egyszer fagyos idővel kell szembenéznünk, addig odabent a fűtés miatti száraz levegő kezdheti ki arcunk bőrét.

Alapozók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alapozók

Hogy mi mindenre kell, illetve érdemes odafigyelni, mondjuk az alapozóval kapcsolatban így télen, hogy arcbőrünk ilyenkor is egészséges, ragyogó legyen? Mondjuk itt ezekre!

  • Először is a téli arcbőrünk színe néhány árnyalattal világosabb, mint a nyári, így erre érdemes figyelnünk a téli alapozónk kiválasztásakor. Az árnyalatot a nyakadon próbáld, ne a kézfejeden!

  • Kerüljük a magas víztartalmú alapozókat, krémeket! Erről itt olvashatsz bővebben.

  • Hogy a bőröd megkapja kellő ápolást, és védve legyen a kiszáradástól, az alapozó alá kerüljön a bőrtípusodnak megfelelő, kicsit zsírosabb hidratáló krém! De az alapozód se szárítsa a bőrödet!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.