2015.12.05. 10:55:25 6296 270

Tudtad? Ezért ártanak a vizes krémek a bőrödnek télen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Télen száraz, repedezett, durva tapintású a bőröd, pedig rendszeresen krémezed? Bizony, krém és krém között is lehet különbség. Megeshet, ami nyáron jó szolgálatot tett, az a hideg évszakban már kevés lesz. Nem árt jobban körülnézni a drogériák polcain!

Arcbőr ápolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcbőr ápolása

Téli védelem? Talán még fontosabb!

A forró napokon sem árt bőrünket védeni a napsugarak okozta „sérülésektől”, sőt! Ám télen sem szabad felhagynunk bőrünk rendszeres ápolásával, napi krémezésével.

De nem mindegy, mit választasz!

Míg nyáron inkább a könnyű, vizes krémeket kell előnyben részesítenünk, addig télen a „nehezebb”, zsírosabb, de persze a bőrtípusnak megfelelő kencéket kell az arcunkra felvinni. Bizony, ilyenkor jobban oda kell figyelnünk a krémek összetételére, a vizes alapúak a hidegben nem ajánlatosak!

De miért nem jó a vizes?

Az ilyen jellegű, könnyű krémekben található víz a hideg hatására megfagyhat, így okozva károkat bőrünk felületén.

Ne feledkezz meg az ajkaidról sem!

A szádat is védd a kiszáradástól, kenj rá olyan ajakbalzsamot, mely fényvédőt is tartalmaz. Természetesen, utóbbi a hidratáló krémed esetében is fontos kritérium!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...