2019.04.03. 17:32:28 11650 327

Itt a tavasz! Itt az új nyereményjáték is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csatlakoztál már az új tavaszi nyereményjátékunkhoz? Ne hagyd ki, hiszen idén tavasszal is eséllyel pályázhatsz az akár 10.000.000 Ft-os pénznyereményre! A PROAKTIVdirekt nyereményjátékával egészen június 5-ig szórakozhatsz, töltődhetsz és a legvégén természetesen hatalmasat nyerhetsz!

Tavaszi nyertesek, öröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi nyertesek, öröm

Hiszel a sorsban? Váltsd be a sorsjegyeket!

A leggyorsabb és legbiztosabb módja annak, hogy növeld nyerési esélyeid, ha beváltasz pár sorsjegyet.

Miről is van szó? A virtuális számládon látható nyereményösszegből vásárolhatsz sorsjegyeket. 1 db 70.000 Ft, amit levon a rendszer a nyereményedből, cserébe: ahány sorsjegyet beváltasz, annyiszor kerül bele a neved abba a bizonyos kalapba!

Erről a lehetőségről itt is olvashatsz.

Partnereinkkel is játszhatsz, és ezzel még több előnyre tehetsz szert!

Ingyen Omega3 étrendkiegészítő próbacsomag igényelhető>>

Prémium JBL hangszóró, fejhallgató és hangrendszert nyerhetsz, ha itt lazulsz egy kicsit>>

Bárkivel előfordulhat, hogy kölcsönre van szüksége, ingyenes előzetes kalkuláció személyi kölcsönre>>

Nem ismered még a játékot? Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj most, és Te is részt vehetsz ezen a soroláson és a következőkön is>>

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el, és tájékozódhatsz a részletekről>> De a PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal és életmód magazinnal csak nyerhetsz, hiszen nap mint nap szórakoztatni fogunk Téged!

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...