2015.09.17. 14:21:01 10727 270

Itt a következő játék! Csatlakozz már az elején!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lezárult nyári játékunk, gratulálunk nyerteseinknek! Jó hírünk van azonban a többieknek is: már kezdődik is az őszi nyereményeső! Te is csatlakozhatsz hozzá, s akár több millió forintot is nyerhetsz!

ProaktívDirekt online nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com ProaktívDirekt online nyereményjáték

Az új játékhoz egyszerűen csatlakozhatsz!

Már regisztrált klubtag vagy? Akkor egyszerűen csak lépj be a profilodba, menj a nyereményjáték oldalra, és fogadd el az aktuális adatvédelmi feltételeket, majd folytasd a játékot, mintha meg sem szakítottad volna. Naponta növelheted a nyereményszámládon látható összeget egészen december 8-ig, amikor kisorsoljuk az év utolsó nyertesét! Kellemes karácsonyi meglepetés lesz!

Ez nem minden!

Nem csak egy sorsoláson vehetsz részt, hanem partnerjátékainkban is! A nyereményszámládon szorgosan gyűjtögetett összeg mellett tabletet, wellness hétvégét, 100 ezer forint értékű Tesco vásárlási utalványt is nyerhetsz.

Mit kell tenned mindehhez?

Ha új vagy nálunk, regisztrálj itt és csatlakozz!

Ha már regisztrált PROAKTIVdirekt tag vagy, csatlakozz az aktuális játékhoz, és térj vissza hozzánk mindennap, hiszen ezzel is növelheted a megnyerhető összeget.

Hogyan növelheted akár naponta nyereményszámlád összegét?

  1. Vegyél részt partnerjátékainkban!
  2. Olvasd el és oszd meg cikkeinket mindennap!
  3. Hívd meg barátaidat is a játékba!
  4. Válaszolj kérdőívünk kérdéseire!

Játssz velünk ősszel is! Sok szerencsét!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...