2023.01.22. 15:42:24 6588 261

Isten éltesse a Vízöntőket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Vízöntők kulcsmondata: „Keresem az újat, a szokatlant, azt, ami felrobbantja a normát.” Talán emiatt a nézet miatt gondolják róluk sokan, hogy egy magasabb rendű embertípusba tartoznak. Az uralkodó bolygójuk az Uránusz teszi őket annyira különlegessé és egyedivé. A nagy felfedezők, az úttörők, a misztikusok, a lélekbúvárok jegye. Nem véletlenül tartják az asztrológiában a Vízöntőt az értelem, és az intelligencia legerősebb jegyének.

Vízöntő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízöntő

„Én tudom!” – A Vízöntők főbb tulajdonságai

A Vízöntők igen jóérzésű, melegszívű emberek. Fogalmazhatunk úgy is, hogy igazi emberbarátok. Talán ezért is, a Vízöntő sokszor a társaság középpontja. Nem szeretnek egyedül lenni, azonban azt sem, ha korlátozzák őket a szabadságukban. Ha nem élhetik meg az „élni, és élni hagyni” irányvonalukat, akkor nagyon hamar menekülőre fogják. Itt lehet szó párkapcsolatról vagy munkahelyről egyaránt.

Fogékonyak mindenre, ami új, élen járnak a tudományok művelésében és fontos szerepet játszanak a művészi területeken is. Sok esetben lesznek vezetők, és az adottságaiknak köszönhetően jelentős eredményeket is érnek el benne. Ez köszönhető a kellemes stílusuknak, az igen jó emlékezőtehetségüknek, és az átlagon felüli felfogóképességüknek. Mindig az értelem irányítja a tetteiket, aminek köszönhetően igen határozottak, következetesek és kitartóak.

A Vízöntők meglehetősen független típusú emberek. Szükségük van egy bizonyos fokú szabadságra még a házasságban is. Viszont, ha olyan partnerre lelnek, aki megértő és mindezt biztosítani tudja számukra, akkor egy Vízöntő jóban-rosszban kitart választottja mellett.

Amire a Vízöntők büszkék lehetnek, hogy nehéz helyzetekben is tudnak nevetni és előre tekinteni. Ami viszont fejlesztésre szorul: meg kell tanulniuk igazán a jelenben élni, és kevesebbet nyugtalankodni.

Forrás: Játékos Asztrológia-Sebestyén Zsuzsa (könyv)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...