2021.11.02. 16:03:05 6099 213

Ismét lehet pályázni külföldi ösztöndíj felvételi eljárásának támogatására
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismét lehet pályázni a Stipendium Peregrinum ösztöndíj azon részére, amely a tehetséges fiatalok külföldi felvételi eljárását támogatja.

Egyetemisták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyetemisták

Az ösztöndíjra azok a 17-23 éves tehetséges, határon innen és túli magyar fiatalok jelentkezhetnek, akik a legrangosabb külföldi egyetemekre szeretnének felvételizni a 2022/2023-as tanévre.
Maximum hétszázezer forint vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a pályázók például a felvételi eljárás díjára, utazási költségekre és legfeljebb 75 ezer forintot nemzetközi nyelvvizsga díjára is.

A pályázat benyújtásának határideje első körben november 16. Ezután április 15-éig, de legkésőbb a keretösszeg kimerüléséig folyamatosan lehet jelentkezni. További információ az ösztöndíj részleteiről és a támogatás lehetőségeiről a www.ntk.hu/stipendium-peregrinum/ honlapon található.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...