2020.03.21. 13:46:40 9342 265

Instant szépségtippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen jó lenne, ha a reggeli, vagy éppen a napközbeni, kissé nyúzott arcunkat néhány másodperc alatt újra ragyogóvá, kipihentté varázsolhatnánk! Csak elővennénk tündér varázspálcánkat, néhány suhintás és újra ragyogunk! De tényleg varázslat kell ehhez?

Fiatal arc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatal arc

Á, dehogy! Elég néhány apró, ám annál hatásosabb szépségtrükk! Íme!

Csalj a sminkkel!

Nagy őzikeszemek, „duci”ajkak, hangsúlyos arccsont! Vigyünk egy kis gyerekes bájt a mindennapokba, és máris fiatalabb szemmel, vagyis arccal nézünk a világra!

Szavazz a színesre!

Vagyis az élénk színesre! Pink, sárga, türkiz – és máris elcsalhatsz pár évet, vagy néhány hiányzó óra alvást!

Felejtsd el a bronzot!

Ha még mindig bronzos árnyalatú púder lapul a sminkes táskásban, cseréld le barack- vagy rózsaszínre! Üdébb, fiatalosabb hatást kölcsönöz majd az arcodnak!

Illatozz fiatalosan!

Tudományosan bizonyított, hogy a grapefruit illata fiatalít! Úgyhogy majszolj el naponta ebből a finom gyümölcsből legalább néhány gerezdet, vagy szerezz be ilyen illatú tusfürdőt, sampont, vagy testápolót!

Éljen a copf!

Egy jól megválasztott frizura frissebbnek, fiatalosabbnak mutat! Ha hosszú hajad van, a copf praktikus megoldás lehet, ha gyors és fiatalos frizurát szeretnél!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában