2022.10.31. 17:44:32 7006 218

Instant borzongás – 4+1 félelmetes zenei klip, ha már itt van halloween
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármennyire nem szeretjük, bármennyire is kikérjük magunknak, merthogy ez nem is magyar szokás meg ünnep, azért borzongani, egy-egy izgalmas horrorfilmen vagy thrilleren izgulni mindannyian szeretünk, akár halloween van, akár nincs.

Halloween | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halloween | Fotó: 123rf.com

Ezen a héten pedig van, kérem szépen, úgyhogy reszketésre felkészülni, kedvenc tv-csatornáink már izzítják a jobbnál jobb hátborzongató filmeket. Ha neked most nincs időd több órát a készülék előtt ülni, netán úgy gondolod, a jóból is megárt a sok, vagy inkább csak zenét hallgatnál, nézd végig félelmetes zenei klipekből álló listánkat, és már meg is van az instant borzongás!

Induljunk csak finoman!

Backstreet Boys: Everybody

Az örök klasszikus

Michael Jackson: Thriller

Hogy a klip eredeti-e, az rejtély, de a daltól sem lesz nyugodt az éjszakánk.

The Doors: Not to touch the Earth

A Marilyn Manson külseje amúgy sem túl bizalomgerjesztő, hát még egy ilyen klipben…

Marilyn Manson: The Nobodies

Végül megkérdeztem a férjemet is, mondjon már egy számára horrorisztikus dalt és klipet. Hát, erre esett a választása!:-)

Üllői Úti Fuck: Esküvő

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...