2016.02.01. 19:50:05 7740 293

Indul a bakterház, ha a csillagok között játszódott volna
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Indul a Bakterház a magyar filmgyártás egyik meghatározó műve, számos mondata szállóigévé vált nálunk. De soha nem gondoltuk volna, hogy ennyire egyetemes a mondanivalója. A Star Wars is valami hasonló, csak kicsit más ligában... Eresszük össze a kettőt! :)

Obi Van Kenobi | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Obi Van Kenobi | fotó via youtube.com

Ilyen lett volna az Indul a Bakterház George Lucas rendezésében.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...