2015.12.22. 18:00:00 8189 191

Ilyen volt Kevin, a Reszkessetek betörők sztárja, és ilyen lett felnőttként
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen felnőtt lesz abból a gyerekből, akit karácsonykor otthon felejt a családja, és ráadásul két veszélyes betörőtől is meg kell védenie az otthonát? Ráadásul mindez nem is egyszer történik meg vele gyermekkorában... Nos, valószínűleg épeszű az a gyerek már nem lesz soha életében. Sokkal inkább nyugtalan, szorongó, mániákus...

Macaulay Culkin |fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macaulay Culkin |fotó: youtube.com

És akkor még finom jelzőket használtunk a bevezetőnkben. A következő rövidfilm készítői úgy gondolták, hogy teljesen elmebeteg, sőt, sorozatgyilkos lesz a kicsi Kevinből, amikor felnő. Így hát, amikor Kevin McCallister sztoriáját tovább fűzték, egy kicsit másként jelenítették meg a karaktert. Macaulay Culkin teljesen sötét figurát hoz, akit megtörtek a gyermek évek, és úgy tűnik sokkal inkább hasonlít Dexterre, a sorozatgyilkosra, mint a cuki szőke kis srácra, akibe gyerekként beleszerettünk.

Ilyen volt

Ilyen lett

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...