2016.03.27. 07:53:59 9167 295

Ilyen a húsvéti tojáskeresés a 21. században - Te megtalálod?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dudolf, azaz Dudás Gergely, a magyar grafikus ismét elszórakoztat minket kreatív képrejtvényével, amelyen most egy tojást rejtett el a nyuszik között. Emlékeztek, karácsony tájékán mindenki a pandát kereste a hóemberek között, aztán a cicát a baglyok között, majd a négylevelű lóherét az újévi malacok szájában. Ismét eljött egy ünnep, és Dudolf újra kellemesen elszórakoztat minket. :)

Forrás: http://thedudolf.blogspot.hu/2016/03/easter-wheres-egg.html - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás: http://thedudolf.blogspot.hu/2016/03/easter-wheres-egg.html

Ha Te is online húsvéti tojáskeresésbe fogtál, és nem sikerült megtalálnod, vagy esetleg bizonytalan vagy, akkor itt megtekintheted a megfejtést.

Mindenesetre azért a hagyományos húsvéti színes tojáskeresgélést se hagyjátok ki, irány a kert a gyerekekkel, még az időjárás is kedvez eme kellemes elfoglaltságnak! ;)

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Forrás: thedudolf.blogspot.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...