2019.08.03. 13:12:02 12125 385

Illatozzon a szekrényed is! – 2+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint a frissen mosott, illatos ruhát magunkra ölteni. Persze, általában a szekrényből választunk magunknak aznapi szettet, így a frissesség nem mindig garantált. És az illat sem a legújabb, ha egyáltalán érződik még valami a kellemes öblítőből.

Ruhásszekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhásszekrény

Ha az illat hamar elillan, tehetsz ellene. Illatosítsd a szekrényedet, akár a következő módszerek valamelyikével.

Te is imádod a levendulát?

Mi sem vagyunk ezzel másként. Kerüljön 1-1 levendulával megtöltött zsákocska a szekrényekbe. Nem csak a kellemes illat, hanem a „molytalanság” is garantált. Nem biztos, hogy ugyanilyen tartós, de levendulaillatú papírzsebkendő is kerülhet a szekrénybe. Nálam ez is bevált.

Szappan, nem csak a fürdőszobában

Néhány kellemes illatú szappan kerülhet a szekrények polcaira. Ezek illata majd átjárja a szekrény belsejét, és a ruháidat is.

Éljenek az olajok!

Különböző, számodra kellemes illatú illóolajjal is kellemes illatúvá varázsolhatod a szekrényedet, így a ruháidat is. Csepegtess a kedvencből néhány cseppet egy fagolyóra, tedd egy kis zsákba, és mehetnek is a ruhásszekrénybe. Néhány hétig kitart a kellemes illat!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...