2017.12.02. 11:03:30 13162 316

Illatos WC-kagyló, házi módszerekkel? – Nem lehetetlen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most vetted, most raktad be a helyére, néhány öblítés, és már megint üresen árválkodik a WC illatosító rúd, zselé, golyó stb. tartója? Úgyhogy most se friss illat, se tisztaság, a következő vásárlásig? Sajnos igen… Hacsak be nem vetünk valami házi trükköt! Mert ilyen is van!

WC-kagyló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com WC-kagyló

Mert ugyan jó a friss illat, a tisztaság pedig nélkülözhetetlen, pláne, a lakás ezen részén, de azért jó lenne megoldani egy kicsit egyszerűbben, olcsóbban. És főleg jó lenne tudni, hogyan lehet gyorsan, kedvező áron pótolni ezt az apró, ám annál fontosabb eszközt, vagyis tisztítószert. A megoldás egyszerű: csak nézzünk körül háztartásunkban, fürdőszobánkban!

Régi tároló, új „töltelék”!

Szóval, irány a konyha, fürdőszoba, kutass, keress, és hamar megtalálod a megoldást az illatosító pótlására!

Élet a bögrén túl…

Ha hosszútávon nem is ezt a megoldást választod, egy ideig jó módszer lehet. Tegyél 2 teafiltert a kiürült kosárkába, és hagyd, hogy egy-egy öblítés után az illatozzon. Arra ügyelj, hogy a kis „zsákocskákat” naponta cserélni kell, mert gyorsan elhasználódnak!

Ha kézmosáshoz, fürdéshez már kevés…

Ha megvan az illatosító kiürült kosara, és van némi maradék szappanod is, kombináld a kettőt! Egyszerűen tedd a maradék szappant a tartóba, és már kész is az illatosító!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...