2024.04.13. 12:30:22 5002 200

Illatos legyen, ne szagos! – Űzd el az ételszagot a hajadból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha beülünk egy étterembe, vagy otthon kezdünk sütkérezni, akarva-akaratlanul haza is viszünk az étteremillatból, de hosszú órákig, vagy éppen néhány napig biztos illatozunk a hajunkba ivódott olajszagtól. Ha egy gyors hajmosás most nem fér bele, mutatjuk, mivel űzheted el a kellemetlen illatot!

Dús haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dús haj

Nem csalás, nem ámítás, sampon is víz nélkül is megszabadulhatunk a nem túl „bájos” olajszagtól, ami a hajkoronánkból árad. Igaz, a megoldás csak ideiglenes, mert egy alapos hajmosást azért nem helyettesíthet 100 %-ig semmi, de azért kihúzhat minket a csávából egy időre.

Keményíts be!

Csak nyisd ki a konyhaszekrényt, és vedd magadhoz az ott lapuló keményítőt, mert bizony ő lesz a segítségedre! Semlegesíti a hajadban ragadt szagokat, így néhány napig még csúsztathatod a hajmosást!

Íme a trükk!

Fésüld át a sörényedet, majd nagyjából 2 teáskanálnyi keményítőt oszlass el a fejbőrödön. Nagyjából 5 perc kell, míg a por kifejti hatását, ennyit érdemes várni, miután bemasszíroztad a „szagsemlegesítőt”. Ha letelt az idő, egyszerűen fésüld át a sörényed, vagy fújd át hajszárítóval a frizurád. Frissebb érzeted lesz, már ami a hajadat illeti majd!

Amit ne várj!

A keményítő csak semlegesíti a szagokat, de kellemes illatot nem varázsol a hajadnak! Úgyhogy ha illatozni szeretnél, ne légy rest beállni a zuhany alá egy „teljes generálra”.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...