2019.09.06. 18:00:28 9281 313

Ikrei születtek egy 73 éves indiai nőnek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ikerlányai születtek egy 73 éves indiai nőnek - számolt be róla a BBC News pénteken.

Újszülött talpak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újszülött talpak

Az újszülöttek császármetszéssel jöttek világra csütörtökön. A nő mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe.

A nő orvosa, Uma Szankar arról tájékoztatta a sajtót, hogy az anya és a gyermekek is jól vannak.

A dél-indiai Andhra Prades államban élő Mangajamma Jarmati elmondta, hogy ő és 82 éves férje mindig is szerettek volna gyermeket, de mindeddig nem esett teherbe.

"Nagyon boldogok vagyunk" - nyilatkozta néhány órával az ikrek születése után a férj, Szitarma Radzsarao. A férfi azonban pénteken agyvérzést kapott, így most kórházban kezelik.

"Semmi sem rajtunk múlik. Aminek történnie kell, az megtörténik. Minden isten kezében van" - jelentette ki az apa, miután arról faggatták, hogyan tudják majd a gyermekek gondját viselni, tekintettel idős korukra.

A házaspár hangsúlyozta, mennyire fontos volt számára, hogy gyermekük legyen. Falujukban úgy érezték, hogy megbélyegzik őket, amiért gyermektelenek. Sok alkalommal próbálkoztak, számos orvosnál jártak, de eddig nem sikerült a gyermekáldás - mesélték.

Három éve egy hetvenes éveiben járó indiai nő egy kisfiúnak adott életet.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...