2019.11.23. 17:55:18 7321 250

Így válassz felbecsülhetetlen értékű karácsonyi ajándékot szeretteidnek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen a jó karácsonyi ajándék? Egyedi és személyre szabott. Amennyiben a megajándékozottnak nincs kimondott kívánsága, akkor szeretetünk és kreativitásunk vezéreljen minket az ajándék kiválasztásakor.

Idő ajándékba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Idő ajándékba

Az ajándék lehet számunkra nagyon egyszerűnek gondolt is, ha ez az elgondolás az ajándékozott személyiségéhez van szabva, ugyanis a hozzáadott személyes érzés különleges értékkel fogja a saját készítésű dolgokat felruházni.

Karácsonyi meglepetésbögrék

Egy egész szettet is készíthetünk, ill. készíttethetünk egy-egy téma köré csoportosítva. Az sem szükséges, hogy a kollekció darabjai csupa azonos kivitelű bögréből álljanak.

Kézzel készített üzenetfüzet

A család minden tagja írhat üzenetet vagy egy-egy kedves anekdotát a könyvecske címzettjének, amit kézzel rajzolt, vagy beragasztott képekkel tűzdelhetnek.

Egyedi ruházat

Természetesen nem a szabót kell megkérni arra, hogy látatlanban varrjon egy különleges ruhadarabot az ajándékozandó személynek. :) Egy jó minőségű póló teljesen jól személyre szabható egyedi szöveg ráfestésével/nyomtatásával, vagy egyéb dekorációs kiegészítővel történő díszítésével.

Házi készítésű ételkosár

Különösen ételallergiások vagy igazi ínyencek számára lehet jó választás a kimondottan nekik készült ételekből összeállított válogatás.

Karácsonyi (videó) napló

Nosztalgiázni szerető személyek biztosan örülnek egy olyan kezdeményezésnek, amely családi hagyománnyá válhat. A sorozat első évében idézzetek fel régmúlt karácsonyi emlékeket, amelyekhez évről évre hozzá lehet fűzni az újabb vicces vagy éppen megható új keletű élményeket.

A legértékesebb: add nekik az idődet!

Közös színház vagy mozijegy, esetleg belépő egy kiállításra, amire természetesen te is elkíséred az illetőt. Anyukáknak adhatsz egy kupont gyerekfelügyeletre, hidd el, hálás lesz érte!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...