2021.10.25. 12:05:38 5699 184

Így szülinapozzon a gyerek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyerkőc születésnapjának megszervezése nem kis feladat egy szülő számára. Bármilyen hihetetlen is, szinte egy "szuperszülő" szintű képességhalmaz szükséges ehhez. A fantáziától a kreativitáson át, a kitartástól a szinte végtelen türelemig. Már csak a születésnap tematikájának megálmodása sem a legegyszerűbb.

Gyerek születésnapi buli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek születésnapi buli

Mert mi van, ha a gyerek már kinőtt a Bogyó és Babócából, de még nem tart a Vámpírnaplóknál? Mi tetszik neki a két véglet között? Csillámpóni? Mancsőrjárat vagy a Pókember? Elza avagy a Hello Kitty legyen a favorit? A gyerekfantázia határtalan. A szülő csak győzze kapkodni a fejét. A színvilág sem egyszerű tészta. Manapság már a kiskamasz lányoknál sem nagy divat a babarózsaszín: - Anya, ne égess már!
A fiúk kedvére meg egyébként sem egyszerű tenni, amikor a gépük előtt ücsörögve alig két szót foghegyről tudunk kisajtolni belőlük. Szóval fel lehet kötni a szülőnek azt a bizonyos "gatyamadzagot", ha egy gyerekszülinapi-parti szervezésére adja a fejét.

Megnéztük, hogyan tudunk olyan kreatív ötletekkel megoldást nyújtani, ahol a gyerek szárnyalhat, és a szülő sem kap végül egy hetes migrént, mire túléli az egész bulit. Nagyon sok helyen már erre specializált programokkal várják a családokat. Játszóházak, kreatív kuckók és rengeteg olyan lehetőség van a választékban, ahol senki sem unatkozik, és a szülők nyugalma is biztosítva lesz. A játszóházak körülbelül 8-9 éves korig tudnak olyan élményt nyújtani, ami még erősen leköti a kicsiket. Az ugrálóvár, a trambulin és a csúszda megunhatatlanok, ez igaz, de ha valódi élményt szeretnénk számukra, akkor kevésbé hétköznapi megoldást válasszunk. Ilyen lehet a kreatív műhely! A lányok, főleg már a határozottan komolyabb, 9-10 éves lányok imádnak alkotni! Vigyük el őket egy kreatív festő, szövő vagy kerámia készítő műhelybe. Illetve egy főző tanfolyammal is meglephetjük őket. Természetesen nem a "konyhafőnököt" kell újraforgatni a társasággal, de egy egyszerűbb receptet, süteményt, muffint már elkészíthetnek együtt egy ilyen látványkonyhában. Ehhez illően meg is tudnak ott teríteni, és el is fogyaszthatják, amit készítettek. Akár egy szülinapi torta is kisülhet ebből . A dolog nagy előnye, hogy a szervezők mindenben a szülők segítségére lesznek. Előkészítenek, irányítanak, vigyáznak, végül el is takarítanak. Nekünk csak élvezni kell az alkotást. Hát nem ez minden vágyunk?

A fiúk nem biztos, hogy a főzőcskézést élveznék a legjobban, bár meglepődnénk, mennyi fiú imád főzni. Az én öcsém még egész kicsi srác volt, amikor alap dolgokat már el tudott készíteni, és mai napig boldogan uralja a konyhát, ha nem túl fáradt. De ne frusztáljuk a társaságot, ha nem tudjuk biztosan, hogy sikere lesz ennek a programnak. A fiúkat például vigyük el lovardába, gokartozni, vitorlázni vagy egy komolyabb kalandparkba. Garantált lesz az élmény. Ebben az esetben is olyan ajándékot és emléket kapnak, amivel biztos, hogy évekig fognak dicsekedni. Piknikezhetünk is közben, ennek semmi akadálya. Biztos, hogy akad egy olyan étterem, ahol a fárasztó kaland után meg lehet pihenni, és felszolgálják a szülinapi tortát is. Bármit is tervezünk, igyekezzünk elszakadni a sablonoktól, ha igazán szeretnénk meglepetést és élményt ajándékozni. Ne féljünk használni a fantáziánkat!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...