2024.04.12. 17:45:17 6111 212

Így ne legyen a kedvenc konyhai masinád energiafaló! – A gazdaságos mosogatógép használatról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az tény, hogy minden XXI. századi nő imába foglalja annak a nevét, aki feltalálta a mosogatógépet. Rengeteg időt megspórolhatunk a használatával, hiszen a kis gépezetbe csak be kell pakolni a szennyes edényeket, egy kattintás és szinte azonnal fényesen ragyognak az alig néhány perce még maszatos evőeszközök, tányérak.

Mosogatógép | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatógép | Fotó: 123rf.hu

Ám ahhoz, hogy ne legyen egy valódi energiafaló a mosogatógéped, érdemes a megfelelő időben, illetve az ideális időpontban, ideig használni ezt a csodagépet. Adhatunk néhány tippet ezzel kapcsolatban? Íme!

  • Csak nyomd meg! Keresd meg a gépedet az ökoprogram gombját és nyomkodd előszeretettel! Vagyis, használd ezt a funkciót!

  • Éjjel olcsóbb? Sokan élnek azzal a lehetőséggel, hogy az esti órákban olcsóbb tarifájú áramot használnak. Élj a lehetőséggel, és indítsd be a késői órákban a mosogatógépet, és máris spórolsz egy kicsit az áramdíjon!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...