2019.06.11. 11:34:48 8485 251

Így lesz a sál elegáns nyári kiegészítő!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogyan lehet pénztárcakímélő módon feldobni egy-egy egyszerű szettet? Frissítsük fel ruhatárunk darabjait mutatós kiegészítőkkel: A könnyű sálak vidám, mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek! Már két-három különböző darabbal rengeteg variációt kipróbálhatunk.

Csinos sál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos sál

A különböző formájú és mintájú sálak és kendők kreatív felhasználásával mások számára is inspiráló stílust alakíthatunk ki. Legyünk divatosak új ruhák vásárlása nélkül!

1. Kösd a nyakadba!

Lazán tedd a nyakadba a kendőt, és a tarkódnál köss rá egy csomót, vagy csak hurkold át. Így a figyelemből a csinos ruhának osztoznia kell majd az arcoddal. Az egyszínű ruhákra mehet az apró mintás sál is, míg a mintásakhoz inkább egyszínűt válassz. A pasztellszínek nemcsak nőiesek, de klasszikus lágyságot is sugároznak. A friss, ugyanakkor fehér ruhákat szuperül fel lehet dobni virágmintás selyemkendővel.

2. Párosítsd a fürdőruhádhoz!

Aki tökéletesen elégedett az alakjával, kössön egy hosszúkás sálat a homlokára. A vízparthoz leginkább a kalózos megoldás illik. A szégyenlősebbek pedig fodrozzák a testükön ott, ahol a legelőnyösebb.

3. Használd vállkendőként!

Elegáns esti viselet: amíg nincs szükség rá felsőruházatként, addig a retikülre is köthető. Így is trendi viselet.

4. Hajba vele!

Kössük bele a lófarokba, vagy tekerjük rá a kontyunkra. Fejpántként is praktikus viselet.

Bátran próbálgasd a különböző variációkat a tükör előtt, hogy az adott alkalomhoz és a saját személyiségedhez leginkább passzolót megtaláld. Egy hétköznapi farmeres viseletet is meglepővé tehetsz, akár úgy is, ha a csuklódra kötöd a kendőt.

Forrás: liveabout.com/chic-ways-to-wear-a-summer-scarf-4586622

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...