2016.05.14. 13:21:00 9163 261

Így karaokézik egy kocsiban Julia Roberts, George Clooney és Adele!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi lehet szórakoztatóbb a karaokénál? Vagy, ha nem szeretsz énekelni, akkor nézni és hallgatni is elég mókás lehet, ahogy mások viccesen, esetleg az eredeti énekest is megszégyenítően dalolnak ismert dalokat. Még ezt is lehet egy magasabb szintre emelni: pakolj be egy autóba világsztárokat, és hagyd, hadd húzzák le a magas C-t!

Julia Roberts | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Julia Roberts | Fotó: wikipedia.org

James Corden, showman pontosan ezt tette! A Carpool Karakoke minden része nagyon szórakoztató, de a legutóbbi, amelyben Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts énekli a We are the Champions-t a Queentől (10 perc 50 másodpercnél kezdődik körülbelül), az egész egyszerűen zseniális. Van még egy nagyon jó momentum, amikor mindhárman Gwen Stefani Holla Back Girl című dalára 7 perc 55 másodpercnél. Persze az egészet végig lehet nézni.

James Cordennek elég sok celebet sikerült rávennie, hogy beszálljon az autójába és karaokézzon egyet, többek között a brit dívát, Adele-t is, aki nemcsak saját számokat énekelt el vele, hanem rappelt is, nem is akárhogyan. Nézd meg 10 perc 30 másodpercnél, nekünk tátva maradt a szánk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...