2022.10.15. 10:58:32 7038 238

Így használd a vízforralód, energiatakarékosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár egy gyors teára vágyunk, akár az instant kávénkat szeretnénk elkészíteni, vagy éppen tésztát főznénk, de gyorsan, a vízforraló segítségünkre lehet. Ám jó, ha tudjuk, hogyan és miként használhatjuk energiatakarékosabban ezt a szuper konyhai eszközt.

Vízforraló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízforraló

Nem árt betartanunk a következőket, hogy spórolhassunk kicsit a villanyszámlánkon!

  • Figyelj a mennyiségekre! Ha csupán egy kis adag vízre van szükséged egy csésze teához, akkor is érdemes valamivel több vizet felforralnod, mert lehet, hogy túl kevés vízmennyiség esetén a készülék automatikus kikapcsoló módja nem működik majd. Ám arra is ügyelj, hogy ne legyen túl sok sem a forralt víz mennyisége – több víz felforralásához több energia kell.

  • Láss tisztán! Ha nincs a forralódon mérce, érdemes egy pontos mérőedény segítségével kimérni, körülbelül mennyi az annyi, és annak segítségével bejelölgetni a vízforralón a mennyiségeket. Vagy állandósítani ezt az edényt a forraló mellé, hogy ne forraljunk egyszerre túl sok vizet.

  • Csak tisztán! A vízforraló rendszeres kivízkövezése nem csak a higiénia miatt fontos, hanem azért is, mert ha a készülék belső felületére vastag vízkő tapad, akkor 30 %-kal több energiát is elhasználhat egy-egy forralás alkalmával.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...