2020.08.01. 18:05:31 8254 264

Idén elmarad a nyaralás? – Idézd meg az eddigieket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos sokan vagyunk az idén, akik kihagyják a jól megérdemelt pihenést. Ugyan kényszerpihenő az volt, de azért az nem ugyanaz, mint a nyár kellős közepén elhagyni a megszokott környezetet egy hétre, 10 napra és élvezni a semmittevést.

Nyaralás otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás otthon

Ha a 2020-as nyár Neked sem a felhőtlen pihenés időszaka lesz, meríts erőt az előző évek vakációiból!

Elevenítsd fel az elmúlt nyarak vidám pillanatait…

... mondjuk egy dallal!

Persze, nem akármilyen dalra gondolunk! Biztos számodra, számotokra is vannak olyan zeneszámok, melyet meghallva eszetekbe jut egy-egy nyaralás. Nem kell, hogy ez feltétlenül egy lazulós, nyári dal legyen! Nálunk az első horvátországi pihenésünk alatt a megszámlálhatatlanul sok helyi banda között szinte üdítően hatott a Genesis: I can’t dance című szerzeménye. Mondjuk, amikor naponta tízszer hallottuk, annyira már nem volt vicces, de a mai napig összemosolygunk a párommal, ha valahol meghalljuk ezt a nótát.

... egy finom fogással!

Bizonyára számodra is létezik olyan fogás, ami a kedvenced lett az elmúlt évek pihenései alatt, amit még valamelyik nyaralás alatt, abban az aprócska étteremben ettetek. De jó is volt! Ha eddig még nem próbáltad, idén igyekezz felkutatni ezt a receptet és készítsd el!

... egy filmmel!

Ami legalább hasonló környezetben játszódik, vagy témájában hasonló, mint ahol Te/Ti voltatok!:-)

... a kedvenc italotokkal!

Lehet ez egy koktél, egy finom rosé fröccs, vagy éppen egy jó pohár vagy korsó sör. Mintha csak az éppen aktuális kedvenc éttermetek teraszán üldögélnétek, és egy finom vacsi után, a tengert bámulva élveznétek a semmittevés gyönyörű pillanatait.

... fényképekkel, videókkal!

Bizonyára rengeteg fénykép, videó készült a mögöttetek álló évek közös pihenéseiről! Ha megvolt a finom vacsora, a poharakban ott a kedvenc nyaralós italotok, akkor elő a régi képekkel, videókkal és nosztalgiázzatok!

Videó forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...