2018.11.19. 17:59:47 9306 238

Ideje készülődni! - Szépséges ünnepi körmök!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak alig pár hét, és itt a karácsony. De azt megelőzően még vár ránk egy gyönyörű adventi időszak, amikor is szívünk-lelkünk ünnepi díszbe öltözik. Elindul a készülődés, ajándékok beszerzése, receptek, hozzávalók felkutatása.

Körmök lakkozása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körmök lakkozása

És aki a tökéletességre törekszik, szereti, ha kinézetének minden részlete az alkalomhoz illik, vagy csak szimplán odavan a karácsonyi manikűrökért, azoknak itt van néhány remek ötlet ezekben a videókban!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...