2021.04.02. 09:10:43 8055 204

Húsvéti játékok otthonra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Normál esetben a húsvéti programajánló biztosan vadasparkok, állatkertek és nyuszisimogatók, tóparti piknikek és más vidám társasági huncutságok összefoglalója lenne, de idén a pandémia fényében az otthoni játékokra koncentrálunk. Játékra fel!

Húsvéti játék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti játék

Zöldségszobor házibajnokság

Elő a zöldségekkel, gyümölcsökkel és a kreativitással! Hirdessünk családi versenyt húsvét témában: mindenki alkosson nyuszit, csirkét, bárányt, zöldségből-gyümölcsből! Szinte biztosan mókás végeredmények születnek majd a közös, kreatív játék során, és ha a higiéniára is odafigyelünk természetesen az alapanyagok sem vesznek kárba. Hiszen a sonka mellé a friss zöldség akkor is pompás, ha éppen tapsifülest formáz!

Tojásdobás

Álljatok szemben egymással, egészen közel párokban – természetesen csak közeli családtagok, akiknek nem kell másfél métert tartani egymástól –, és dobjatok egymásnak nyers tojást. Ha sikerült elkapni, egy lépést hátráljatok és jöhet a következő dobás. Az a páros nyer, aki legtávolabbról tudja úgy elkapni, hogy nem törik össze! Ha egy kis áprilisi tréfát is belevinnél, tegyél a tartóba a nyersek közé egy főtt tojást is…

Nyuszikommandó

Idén a húsvéti nyuszi legyen egy kicsit rafináltabb! Ne egy „fészekbe” halmozza a meglepi csokitojást, hanem kert (vagy lakás) szerte rejtegesse el. Könnyítésképpen rajzolhat a nyuszi (Anyuszi) térképet is a kicsiknek, és indulhat a kincskeresés. Kisebbeknek vagy rajztudással kevéssé megáldott „húsvéti nyuszik” esetén, a klasszikus hideg-meleg-forró játék a térképnél is jobb iránymutatás lehet a finomságok felfedezéséhez.

Csukott szemmel

Nincs másra szükségetek, mint papírra és ceruzára és a szemek eltakarásához egy sötét kendőre, sálra. Mindenki vegyen maga elé papírt és ceruzát, majd egyikőtök kivételével mindenki kösse be a szemét. Az az egy, aki látó maradt, mondjon valami húsvétit (például bárányka), amit le kell rajzolnotok, majd, ha mindenki elkészült, levehetitek a szemtakarókat. Lesz nagy nevetés, ha meglátjátok, mit alkottatok! Legyen felváltva mindenki egymás után szabad szemű, így egyformán izgalmas lesz a játék. Hasonló móka, amikor egymás mögé sorba álltok, és a leghátul álló kitalál valami egyszerű rajzot. Egy alkoholos filccel rajzolja a mintát az előtte álló hátára fektetett papírlapra, az pedig az ő előtte állóéra. Aki legelöl áll, vesse papírra, amit szerinte a hátára rajzoltak. Nagyon izgalmas végeredmények fognak születni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...