2021.06.12. 15:31:06 7245 201

Hurrá strandpapucs, avagy vicces papucsok a nagyvilágból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, töltött csokoládé, lukas csokoládé... - ahogy mondaná Gombóc Artúr. Ennek a mintájára találtuk ki most a strandpapucsok színes és vicces válogatását. A tavaszi hideg végre kitombolta magát, és átadta a helyét a nyárnak. Lekerülhet végre a zárt cipő és a puha mamusz. Én még mindig plüss pizsamában és bolyhos mamuszban éreztem magam a legjobban este a lakásban hetekig. Alig vártam, hogy kicsit lazíthassak az öltözékemen.

Papucs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Papucs

Gyerekkorom óta nagy sláger a nyári strandpapucs. Már egész kiskoromban is versenyeztünk egymással a legtrendibb darabokat beszerezve.

Volt gumiból és bőrből készül. Egy ujjas és zárt, illetve lábujj között bebújós. Na, az mutatott a legcukibban a fehér zoknival. Ezt a "stílust" még ma is imádjuk... rendszeres szereplője a Facebooknak, nem kevés vigyorgó emojival kísérve. Sosem felejtem el a fatalpú klumpát. Azt rendkívül nehezen lehetett beszerezni nálunk, Kárpátalján. Remekül tudtunk benne jó hangosan klaffogni az aszfalton, de bármit elkövettünk, csak hogy abban pompázhassunk. A jó hírem, hogy újra divatba jött, ráadásul jókora magas sarokkal, úgyhogy aki akkor is odavolt érte, az most megint élvezheti. Nagyon jól mutat egy könnyű nyári, nagy mintás, élénk színű szoknyával és egy jókora karimás szalmakalappal viselve.

A bőrből készült papucsok továbbfejlesztett változatai a könnyű nyári saruk. Ezek is rendkívül népszerűek és csodaszép mintákkal kaphatók a legváltozatosabb ízlést kiszolgálva. Imádjuk őket, mert mivel bőrből készülnek, ezért szinte elnyűhetetlenek. Ilyen, kézzel készült, mintás strandpapucs zsákmánnyal tértem haza egyszer egy lengyelországi motoros túránkról. Évekkel ezelőtt vásároltam ott egy helyi piaci bőrdíszművesnél. Valóban elnyűhetetlen! Még most is megvan, és nagyon szeretem. Érdemes körülnézni arrafelé, és venni egy ilyen papucsot.

Az indiai, mintás hímzett és élénk kövekkel díszített papucsokat is nagyon szeretem. Igazi ékszere lehet egy nyáresti viseletnek. A görögös stílusú fonott és fa, vagy kagyló, illetve gyöngy díszítésű darabok is nagyon sűrűn tűnnek fel a strandokon és parti sétányokon. Ízlésesek és kényelmesek. A kislányom miatt pedig határozottan ragaszkodom a mesemintás gumi strandpapucshoz! Nincs az a felnőtt nő szerintem, aki a kislánya kedvéért, na meg persze azért, mert titokban mindig is erre vágyott, ne bújna bele egy ilyen vicces és feltűnően vidám lábbelibe. Szóval hajrá! Nyárra és strandpapucsra fel! Irány a Balaton!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...