2018.01.09. 15:56:58 12010 387

Hordjad kedvenc cipőidet minél hosszabb ideig egy napi „rituálé” segítségével
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legjobb (bőr és velúr) cipőid biztosan nem túl olcsóak, éppen ezért különleges bánásmódot érdemelnek, hogy minél tovább hordhasd ezeket. A fényesség és az újszerű állapot megtartásának egy naponta alig néhány percet igénybe vevő, ugyanakkor végtelenül egyszerű folyamat az ára.

Vizes cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vizes cipő

Készíts össze egy cipőápoló készletet és használd rendszeresen!

Ami kell hozzá:

Újságpapír, szódabikarbóna, használaton kívüli fogkefe, impregnáló spray és cipőpolírozó + egy rongy hozzá.

  • Minden nap takarítsd le a cipőről a szennyeződéseket a fogkefével vagy az ehhez bejáratott más kefével.
  • A cipőápolás elmaradhatatlan része a polírozás, hiszen ez által lesz a lábbeli anyaga kondicionált.
  • Az elázott cipőket mindig teljesen szárítsd ki, mielőtt újra felvennéd. A formája megtartásában segít, ha kitömöd újságpapírral. Miután megszáradt használd újra az impregnáló sprayt a nedvesség okozta károk kivédéséhez.
  • Váltogasd a cipőket, azaz ne hord napokig ugyanazt a párt. Hagyd, hogy a cipő belseje átszellőzzön.
  • Ha szükségesnek érzed, éjszakára szórj a cipőtalpra egy kevés szódabikarbónát. Ez nemcsak a szagokat, de a nedvességet is eltávolítja a cipődből. Természetesen majd öntsd ki belőle a port, mielőtt újból felveszed azt. További tippek az élettartam kitolásáért:
  • Oldozd el a cipőkötőket rendesen vagy húzd le a cipzárt teljesen, amikor leveszed a cipődet, hogy ne deformálódjon el a formája.
  • A bőrtalpú cipők talpára érdemes egy gumiréteget húzatni, hogy inkább az használódjon el, és megvédje az eredeti talpat a kopástól!
  • Ha nem viseled a cipőt, tedd cipőállványra, cipőfára vagy dobozba, hogy védve legyenek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...