2018.01.09. 15:56:58 10685 384

Hordjad kedvenc cipőidet minél hosszabb ideig egy napi „rituálé” segítségével
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legjobb (bőr és velúr) cipőid biztosan nem túl olcsóak, éppen ezért különleges bánásmódot érdemelnek, hogy minél tovább hordhasd ezeket. A fényesség és az újszerű állapot megtartásának egy naponta alig néhány percet igénybe vevő, ugyanakkor végtelenül egyszerű folyamat az ára.

Vizes cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vizes cipő

Készíts össze egy cipőápoló készletet és használd rendszeresen!

Ami kell hozzá:

Újságpapír, szódabikarbóna, használaton kívüli fogkefe, impregnáló spray és cipőpolírozó + egy rongy hozzá.

  • Minden nap takarítsd le a cipőről a szennyeződéseket a fogkefével vagy az ehhez bejáratott más kefével.
  • A cipőápolás elmaradhatatlan része a polírozás, hiszen ez által lesz a lábbeli anyaga kondicionált.
  • Az elázott cipőket mindig teljesen szárítsd ki, mielőtt újra felvennéd. A formája megtartásában segít, ha kitömöd újságpapírral. Miután megszáradt használd újra az impregnáló sprayt a nedvesség okozta károk kivédéséhez.
  • Váltogasd a cipőket, azaz ne hord napokig ugyanazt a párt. Hagyd, hogy a cipő belseje átszellőzzön.
  • Ha szükségesnek érzed, éjszakára szórj a cipőtalpra egy kevés szódabikarbónát. Ez nemcsak a szagokat, de a nedvességet is eltávolítja a cipődből. Természetesen majd öntsd ki belőle a port, mielőtt újból felveszed azt. További tippek az élettartam kitolásáért:
  • Oldozd el a cipőkötőket rendesen vagy húzd le a cipzárt teljesen, amikor leveszed a cipődet, hogy ne deformálódjon el a formája.
  • A bőrtalpú cipők talpára érdemes egy gumiréteget húzatni, hogy inkább az használódjon el, és megvédje az eredeti talpat a kopástól!
  • Ha nem viseled a cipőt, tedd cipőállványra, cipőfára vagy dobozba, hogy védve legyenek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Májusi eső aranyat ér, a vihar már nem biztos! – Így készülj fel rá!

A legszebb tavaszi hónap a május, ám valljuk be, hogy az egyik legviharosabb is. Nagy dirrel és durral érkeznek ilyenkor az esőfelhők, és ömlesztik a nyakunkba az életet adó vizet. Ám nem egyszer jég formájában érkezik az égi „áldás”, hatalmas széllel. Ne csak lelkünket, otthonunkat is készítsük fel a nem épp kellemes időjárásra!

Egyszerű és egészséges saláta receptek

Úgy tűnik végre végleg visszavonul a tél, és átadja helyét a tavasznak. Halkan jegyzem meg, ennek épp itt volt az ideje, dideregtünk eleget. Most már amiatt főhet a fejünk, hogy hány hetünk maradt rendesen felkészülni a bikiniszezonra. Mindenkit megnyugtatok, még nem maradtunk le semmiről, de azért gyorsan kezdjünk el visszaszámolni és tervezni. Nem árt feleleveníteni az információkat, hogy milyen egészséges ételeket kell fogyasztanunk ahhoz, hogy a legjobb formánkat hozzuk az idei nyárra. Én most a saláta receptekbe vetettem bele magamat. Máris írom, hogy mit találtam.